Redactia.ro
Home » Monden » Cine este cel mai bine plătit concurent de la Survivor All Stars. A semnat contractul cu PRO TV pentru un onorariu generos

Cine este cel mai bine plătit concurent de la Survivor All Stars. A semnat contractul cu PRO TV pentru un onorariu generos

Postul de televiziune Pro TV a dat lovitura chiar la începutul anului 2024 cu un nou sezon al emisiunii Survivor. Producătorii s-au gândit să aducă în fața telespectatorilor vedetele din sezoanele trecute, iar acest lucru ar putea garanta un mare succes.

Unul dintre concurenți, însă, a semnat un contract pentru un onorariu uriaș, potrivit ultimelor informații apărute în spațiul public. Se pare că acesta face parte din echipa Faimoșilor și nu a renunțat la bani în momentul în care i s-a propus să plece în Republica Dominicană din nou.

Cine este concurentul care încasează cei mai mulți bani la Survivor All Stars

Debutul noului sezon Survivor, programat pe 16 ianuarie, va aduce în fața telespectatorilor o competiție aprigă între concurenți de marcă din lumea showbiz-ului, împărțiți în două echipe, „Faimoșii” și „Războinicii”. Aceștia se vor lupta nu doar pentru a-și consolida faima, ci și pentru a câștiga premii în bani considerabile.

Suma generoasă oferită participanților a fost rezultatul unor negocieri intense între producătorii emisiunii și vedetele principale ale competiției. Printre aceștia, se distinge un lider clar în ceea ce privește compensațiile financiare – Jador, care a reușit să obțină cel mai avantajos contract. Acesta va primi o remunerație impresionantă de 10.000 de euro pe săptămână, depășindu-și astfel colegii celebri precum Cătălin Moroșanu, TJ Milez sau Elena Ionescu.

Motivul din spatele negocierilor strânse ale lui Jador devine evident atunci când aruncăm o privire în culisele vieții sale. Potrivit surselor CANCAN.RO, manelistul se confruntă cu dificultăți financiare în această perioadă a anului, mai ales că afacerea deschisă părinților săi în județul Bacău, la care lucrează și frații săi, nu se bucură de o situație financiară prea favorabilă. Astfel, Survivor All Stars a devenit o oportunitate binevenită pentru Jador, care ar putea să încaseze o sumă semnificativă dacă reușește să ajungă în finală. Se estimează că suma totală ar putea ajunge la 160.000 de euro pe parcursul celor patru luni de desfășurare a show-ului la PRO TV. În cazul unei victorii, se adaugă și premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Pe locul secund în clasamentul celor mai bine plătiți se află Andreea Tonciu, care va beneficia de o recompensă săptămânală de 6.000 de euro. Alți concurenți se situează la o distanță considerabilă în ceea ce privește compensațiile financiare, cu sume care nu depășesc 5.000 de euro pe săptămână.

Cine sunt Faimoșii și Războinicii de la Survivor All Stars

Echipele au fost împărțite în „Faimoși” și „Războinici”, fiecare cu membri recunoscuți din sezoanele anterioare ale emisiunii. Echipa „Faimoșilor” include personalități precum Zannidache, câștigătorul sezonului 2, TJ Milez, concurent în sezonul 3, Cătălin Moroșanu, concurent în sezonul 2, Jorge, concurent în sezonul 4, Jador, concurent în sezonul 2, Andreea Tonciu, concurentă în sezonul 3, Roxana Nemeș, concurentă în sezonul 2, Elena Ionescu, câștigătoarea sezonului 1, Ana Porgras, concurentă în sezonul 2, și Ștefania Stănilă, concurentă în sezonul 4.

Pe de altă parte, echipa „Războinicii” este formată din Alex Delea, câștigătorul sezonului 3, Iancu Sterp, concurent în sezonul 1, Relu Pănescu, concurent în sezonul 3, Robert Moscalu, concurent în sezonul 4, Andrei Ciobanu, concurent în sezonul 1, Lola Crudu, concurentă în sezonul 1, Ștefania Ștefan, concurentă în sezonul 3, Alexandra Duli, concurentă în sezonul 3, Maria Lungu, concurentă în sezonul 4, și Maria Chițu, concurentă în sezonul 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: