Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Cerasala de la Insula Iubirii. Cu ce se ocupă concurenta

Cine este Cerasala de la Insula Iubirii. Cu ce se ocupă concurenta

GALERIE FOTO (3) Cine este Cerasala de la Insula Iubirii

Cine este Cerasala de la Insula Iubirii. Noul sezon al emisiunii Insula Iubirii a avut premiera la începutul acestei săptămâni, iar telespectatorii au cunoscut concurenții show-ului. Cerasela a reușit să atragă toate privirile în prima seară pe insula din Thailanda. Cine este tânăra și cu ce se ocupă.

Cine este Cerasala de la Insula Iubirii. Cu ce se ocupă concurenta

Noul sezon al emisiunii Insula Iubirii a început luni, 2 mai, iar telespectatorii au făcut cunoștință cu noii concurenți, dar și cu ispitele. Cerasela și Rareș au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Ei bine, încă de la prima ediție a noului sezon, concurenta a reușit să atragă atenția ispitelor masculine. Aceasta i-a atras pe toți cu charm-ul său și felul ei de a fi, dar cu toții sunt curioși să afle cât mai multe lucruri despre ea. Cerasela este într-o relație cu Rareș de aproape doi ani, iar pe plan profesional are o carieră frumoasă.

Cerasela, în vârstă de 26 de ani este consultant fonduri europene, absolvind facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Desprea ea se știe că s-a născut în Tecuci și s-a născut în zodia Gemeni. Iubitul ei, Rareș, a studiat la Universitatea Politehnică din București și a absolvit Matematica-Informatică Aplicată în Inginerie la Facultatea de Științe Aplicate. Cerasela și Rareș s-au cunoscut în mediul online într-o perioadă în care amândoi treceau prin clipe grele.

Au început să vorbească, iar după ce s-au văzut, încet, încet, între cei doi a înflorit o povestea frumoasă de dragoste. Cei doi au decis de comun acord să participe la Insula Iubirii pentru a-și testa fidelitatea în cuplu, dar concurenta știe deja că la final ea și partenerul ei vor rămâne împreună. Mai mult, Cerasela a ținut să precizeze că nu crede în dragoste la prima vedere și a exclus că se va lăsa cucerită de una dintre ispitele masculine de pe insulă. Chiar și așa, se pare că bărbații au pus ochii pe ea din prima seară și aceasta a fost în centrul atenției.

Primul sărut de la Insula Iubirii

Se pare că toți concurenții de la Insula Iubiiri, noul sezon,și-au propus să profite la maxim de experiența din Thailanda. Încă din prima seară a existat primul sărut. Spre surprinderea telespectatorilor, nu a fost vorba despre o ispită și un concurent, ci despre două fete. Cerasela a sărutat-o pe Celia, în fața tuturor, iar apoi a făcut o declarație la care nimei nu se aștepta. Celia a fost cea care a dat provocarea, iar Cerasela a acceptat fără niciun moment de ezitare. „Este o provocare care mă definește unoeri,mă atrag mai mult fetele decât baieții”, a spus Cerasela la testimoniale, în urma sărutului pasional cu Celia.

Restul concurenților din concurs au descris-o pe iubita lui Rareș ca fiind o persoană care suferă de atenție și nu are încredere deloc în ea.„Prima impresie pe care mi-a lăsat-o Cerasela a fost că simte nevoia de atenție, că nu are încredere în sine și atenția oamenilor din jur îi dă această încredere”, a spus Ali despre iubita lui Rareș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: