Redactia.ro
Home » Știri » Cine este cercetătoarea de excepție a României care a murit în incendiul de la „Matei Balș”. A fost biolog timp de 40 de ani

Cine este cercetătoarea de excepție a României care a murit în incendiul de la „Matei Balș”. A fost biolog timp de 40 de ani

GALERIE FOTO (2) Cine este cercetătoarea de excepție a României care a murit în incendiul de la _Matei Balș_

Cine este cercetătoarea de excepție a României care a murit în incendiul de la „Matei Balș”. Anastasia Victoria Andrei a fost biolog timp de 40 de ani la Institutul Național de Geriatrie și Gerontologie Ana Aslan din București. Cercetătorul a fost avut o soartă cruntă, murind în incendiul devastator de la Institututul Național de Boli Infecțiose Matei Balș.

Cine este cercetătoarea de excepție a României care a murit în incendiul de la „Matei Balș”. A fost biolog timp de 40 de ani

Cine este cercetătoarea de excepție a României care a murit în incendiul de la „Matei Balș„. Incendiul devastator de la Institututul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală a ucis opt persoane, patru au fost găsite carbonizate, iar patru au murit în urma rănilor grave. În urma necropsiilor făcute de medicii legiști, s-a descoperit că una dintre victime a fost un cercetător excelent în România. Este vorba despre Anastasia Victor Andrei, biolog la Institutul de Geriatrie și Gerontologie Ana Aslan din București. Femeia a fost biolog 40 de ani, iar colegii săi au rămas șocați când au aflat că aceasta se numără printre victimele ucise de incendiul de la Matei Balș. Astfel, aceștia au distribuit un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, iar zeci de oameni și-au exprimat părerile de rău pentru pierderea suferită. Ultimul raport anunțat de autorități, a arătat că numărul victimelor a ajuns la opt persoane.

In memoriam, colegei noastre din primul plan, Anastasia Victoria Andrei, cercetător timp de 40 de ani în Institutul fondat de către Ana Aslan, dispărută în tragedia de la Spitalul Balş!!! Un om de excepţie a plecat spre o lume mai bună!”, se arată pe pagina de Facebook a instituției.

La scurt timp, zeci de oameni au răspuns prin mesaje de condoleanțe. Anastasia Victoria Andrei era cunoscută drept o femeie extrem de minunată și întotdeauna cu zâmbetul pe față. „Condoleanțe pentru draga mea colegă de facultate și de muncă la „Institutul Ana Aslan”. O colegă, o mamă, un cercetător de excepție, pe care o regret enorm! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au mai transmis apropiații femeii. Poliția Capitalei continuă să audieze martorii și medicii, pentru a descoperi ce s-a întâmplat în dimineața zilei de vineri. De asemenea, și la locul incendiului au loc cercetări pentru a depista cauza incendiului, și se investighează și serviciile de protecție împotriva unor astfel de situații și a celor care asigură paza instituției.

Anastasia Victoria a murit in incendiul de la „Matei Bals”

Opt persoane au murit în incendiului de la „Matei Balș”

În dimineața zilei de vineri, a izbucnit un incendiu devastator într-unul dintre pavilioanele Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Din nefericire, patru persoane au fost găsite decedate de pompieri, iar o femeie a murit în drum spre spital. Ulterior, alte trei persoane au decedat în ultimele zile, din cauza incendiului. Ministerul Sănătății a anunțat moartea unul bărbat în vârstă de 87 de ani, acesta fiind internat la Pavilionul 5, dar la un etaj superior. La INML încă se află trupurile neînsuflețite a doi oameni care au pierit în incendiul de la Matei Balș. Aceștia au fost carbonizați și nu pot fi recunoscuți. O a treia victimă, carbonizată și ea, a fost recunoscută a fiind o călugăriță, apropiații recunoscând-o după crucea pe care o purta la gât.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: