Redactia.ro
Home » Știri » Cine este criminalul din Iași care a ucis un tânăr și a băgat în spital alte două persoane. Polițiștii l-au luat pe sus imediat

Cine este criminalul din Iași care a ucis un tânăr și a băgat în spital alte două persoane. Polițiștii l-au luat pe sus imediat

GALERIE FOTO (4)

O petrecere de majorat în comuna Ciurea, satul Lunca Cetățuii, s-a transformat într-un coșmar pentru participanți în urma unui incident tragic. Un tânăr de doar 20 de ani și-a pierdut viața în urma unui atac cu cuțitul, iar alți doi tineri au fost grav răniți în incidentul șocant care a avut loc în această zonă din Iași.

Petrecerea de majorat la care a avut loc acest incident tragic a fost una la care au participat aproximativ 30 de persoane. Ceea ce ar fi trebuit să fie un moment de bucurie și sărbătoare s-a transformat într-un eveniment înspăimântător care a lăsat o comunitate întreagă în stare de șoc.

El este criminalul din Iași

Autoritățile au acționat rapid în acest caz îngrozitor. Principalul suspect în tragedia de la petrecerea de majorat, unde trei persoane au fost înjunghiate, dintre care una a pierdut viața, a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor. El se confruntă acum cu propunerea de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile, în timp ce ancheta continuă pentru a aduce lumină în acest caz teribil.

„La data de 17.09.2023, ora, 01:35, procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul ca în seara precedenta a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetățuii, com. Ciurea, jud. Iași, în timpul căreia a izbucnit o altercație între tinerii prezenți, iar unul dintre aceștia a fost lovit cu un cuțit și a decedat.

Din primele declarații ale martorilor s-a stabilit ca inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominala pe tânărul B. I. S. (20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei.

Inculpatul a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de omor, prevazuta de art. 188 alin. (1). C. Pen, urmând sa fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventiva pe o durata de 30 de zile”, declară prim procurorul Radu Cătălin Țocu, purtător de Cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Gestul eroic ce l-a costat viața pe Sebastian

Tânărul care și-a pierdut viața în această tragedie fără sens se numea Sebastian. Acesta se afla în zonă în mod întâmplător și a decis să verifice ce se întâmplă în momentul în care a auzit strigăte și bătăi venind din casa petrecerii. Din păcate, gestul său curajos de a încerca să despartă persoanele implicate în conflict s-a soldat cu o tragedie. Sebastian a fost înjunghiat în timp ce încerca să calmeze spiritele.

Pentru tânărul Sebastian, viața se anunța a fi plină de perspective și speranțe. El avea planuri de a pleca în Anglia, unde sora lui se afla deja, și să își găsească un loc de muncă. Cu toate acestea, visurile sale au fost curmate într-un mod atât de violent și tragic.

După atacul cu cuțitul, tânărul Sebastian a fost găsit în stop cardio-respirator. Echipajele medicale s-au deplasat de urgență la fața locului și au încercat să îl resusciteze, dar din păcate, toate eforturile au fost în zadar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: