Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Daliana, iubita lui Răzvan Simion. Abia acum s-a aflat!

Cine este Daliana, iubita lui Răzvan Simion. Abia acum s-a aflat!

Razvan Simion, de mana cu noua sa partenera

Daliana este femeia cu care Răzvan Simion a înlocuit-o pe Lidia Buble. Prezentatorul pare că o ține ascunsă de presă, având în vedere că de puține ori au fost surprinși împreună. Abia acum s-a aflat cine este tânăra brunetă!

Cine este Daliana, iubita lui Răzvan Simion. Abia acum s-a aflat!

Răzvan Simion și-a regăsit fericirea în brațele unei tinere brunete, după ce s-a despărțit de Lidia Buble. Cei doi pare că se ascund de ochii lumii, deoarece puține sunt momentele când au fost surprinși împreună. Daliana, iubita prezentatorului, a făcut parte din echipa emisiunii ”Visuri la Cheie”, informează România TV.

Mai exact, Daliana Răducan pe numele complet, a fost arhitectul emisiunii ”Visuri la Cheie” de la Protv.

Iar dacă Răzvan Simion încă nu a recunoscut public relația cu bruneta, fiica lui, Ianca, a postat o poză pe Instagram alături de Daliana.

Răzvan Simion și ”iubita secretă” au mai fost surprinși de paparazzi pe străzile Capitalei și păreau precauți ca nu cumva cineva să le observe. Ei bine, paparazzi nu i-au scăpat din vedere.

Razvan Simion surprins in compania Daliei

De ce s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au iubit cu patos timp de cinci ani și nimic părea că nu-i va despărți. Însă, iată că anul trecut în vară, au deci să rupă ceea ce părea etern. Răzvan Simion este cel care a dat vestea fanilor. Ca motiv, a precizat că ”i-a devenit insuficient” Lidiei Buble.

Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut împreună anunțul. ”Sunt foarte  fericită” - IMPACT

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifică despărțirea de Lidia Buble.

La un moment dat, după despărțire, Lidia Buble a confirmat că încă-l mai iubește pe Răzvan Simion. Însă, nu la fel ca atunci când au fost iubiți, ci doar ca pe un prieten. Răzvan Simion este în continuare managerul artistei.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.