Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, de fapt, Cristina ICH? Cum a devenit celebră iubita lui Alex Piţurcă

Cine este, de fapt, Cristina ICH? Cum a devenit celebră iubita lui Alex Piţurcă

Cristina Ich si Alex Pițurcă

Cristina Ich este supranumită Anglina Jolie de România, fiind cu certitudine una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Iată cine este, de fapt, aceasta și cum a ajuns faimoasă.

Cine este Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă

Cristina Ich a devenit faimoasă după ce a început să apară în diverse clipuri ale vloggerului Matei Dima, cunoscut mai bine sub numele de BRomania. Totodată, ea este și un model cunoscut și a apărut pe mai multe podiumuri de modă.

Cristina Ich a participat și la varianta italinească a emisiunii „Dansez pentru tine”, de unde a reușit să câștige o mulțime de fani. Ea a devenit și mai celebră după ce a ajuns să fie iubita lui Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al naționalei României.

Ce spune Cristina Ich despre căsătorie

Chiar dacă sunt împreună de mai bine de doi ani, Cristina Ich și Alex Pițurcă nu au niciun gând de a se căsători. Se pare că cei doi s-au și certat pe această temă, așa că au decis că mai bine nu fac deloc nuntă.

„Îmi place foarte mult să trăiesc în concubinaj. De ce nu mă căsătoresc? Pentru că femeile, după ce se căsătoresc, o iau razna. Eu deja sunt razna. Eu sunt super bine așa. Plus că sunt Săgetător, dacă îmi îngrădește cineva libertatea, îmi ia aerul, sufletul. Plus că ne e și rușine să fim în centrul atenției. Am avut de gând la un moment dat și pe urmă ne-am răzgândit, că ne-am certat”, a povestit Cristina Ich.

La un moment dat, Cristina Ich și Alex Pițurcă ar fi dorit să facă o petrecre doi în unu, cu botez și nuntă, dar costurile ar fi fost prea mari.

„Voiam să facem nuntă și botez. Bineînțeles că pentru o nuntă trebuie să te încadrezi într-un anumit buget, dar Ich nu se încadrează într-un anumit buget.

Eu voiam arcade de flori. Să fiu așteptată la lac. Să fie plin de flori albe. Când am făcut socoteala, era o sumă aberantă. Dar, în capul meu, aia e nuntă. Dacă nu, nu e nuntă. Cu banii ăia nu-mi luam doar un apartament, ci mai multe. Era o sumă aberantă la 100 de invitați, nu la 500. Pentru că eu sunt pe principiul – nu prea mulți invitați, să nu mă obosesc prea tare”, a spus Cristina Ich.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au înșelat reciproc

Cristina Ich și Alex Pițurcă nu au fost prea fideli, pentru că ambii au fost prinși când își înșelau partenerul.

“«Mi-am luat ceas din banii de donații…» Nu, nu! Ceasul e cadou de la bărbată-miu, că și înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să-l plătești. S-a gândit să îmi ia un ceas”, a susținut Christina Ich.

Aceasta a fost, ulterior, surprinsă când se săruta cu fostul iubit.

„L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură. Și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi”, s-a apărat Cristina Ich.

Iată ce a avut de spus Alex Pițurcă:

„Mai pot să spun eu ceva? De ce s-o iert? Ce să iert? Cum să fiu cu ea, din moment ce ea era cu fostul? Nu vreau să comentez! Să fie sănătoasă! Atâta tot”, a spus, iritat, Alex Pițurcă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: