Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, de fapt, George Pian. Cum a ajuns să fie numit chiar el noul lider al clanului Duduianu

Cine este, de fapt, George Pian. Cum a ajuns să fie numit chiar el noul lider al clanului Duduianu

George Pian

George Pian este vărul fostului lider al clanului Duduianu, care a fost ucis în urma unei răfuieli între bande rivale. Au existat mai multe teorii cu privire la cine l-a ucis, de fapt, pe Emi Pian, iar până acum cel considerat vinovat, cel puțin în ochii legii, este Richard Emanuel Gheorghe.

Cine este George Pian, cel care i-a luat locul lui Emi Pian

După moartea liderului interlop Emi Pian, toată familia lui a rămas în doliu. Totuși, tradiția arată că cineva trebuie să îi ia locul liderului interlop.

Cei mai mulți credeau că funcția de lider al clanului Duduianu va fi luată de unul dintre frații lui Emi Pian, dar, de fapt, cel care a primit conducerea grupării este George Pian, care este văr cu cel ucis.

George Pian ar avea planuri mari pentru clanul la a cărei conducere a venit, a făcut un canal de YouTube în care face vloguri și descrie situația actuală a clanului. Mai mult, el are planuri și cu restul rețelelor de socializare. El face live-uri pe Facebook și chiar le-a cerut bani mai multor oameni cunoscuți, printre care Dani Mocanu și Leo de la Strehaia.

Ce spun George Pian despre uciderea lui Emi Pian

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis după o întâlnire obișnuită a interlopilor, unde se jucau diferite jocuri de noroc. După o ceartă, Emi Pian și Richard Emanuel Gheorghe s-au luat la bătaie, acesta dintâi fiind înjunghiat mortal. S-a zvonit atunci că cearta a pornit de la bani, lucru dezmințit de George Pian.

„Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker.

N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta”, a transmis George Pian într-un vlog făcut pe YouTube.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: