Redactia.ro
Home » Știri » Cine este, de fapt, omul cu cea mai înaltă funcție de la Administrația Națională a Apelor Române

Cine este, de fapt, omul cu cea mai înaltă funcție de la Administrația Națională a Apelor Române

GALERIE FOTO (2) Director Apele Romane

Cine e, de fapt, cel care conduce Administrația Națională ”Apele Române”? este vorba despre Ervin Molnar, implicat recent într-un scandal de nepotism.

Cine e șeful de la Administrația Națională ”Apele Române”

Directorul general de la această instituție este Ervin Molnar, care ocupă această funcție din ianuarie 2020. Totuși, acesta a avut timp să fie implicat și într-un scandal. Acesta a fost acuzat că a orchestrat înlocuirea directorului din Mureș a Apelor Române, pentru propriul său folos, însă a negat.

Atunci, Ervin Molnar a spus că era vorba despre nepotism și că șeful de la Apele Române Târgu Mureș ar fi fost promovat de nașul său.

Înainte de a fi director general la apele române, ervin molnar a lucrat timp de cinci ani la Asociația De Dezvoltare Intercomunitară „Aquainvest Mureș”, după cum arată CV-ul acestuia.

Între 2013 și 2014, actual director general a lucrat la Administrația Națională “Apele Române’’-Administrația bazinală de Apă Mureș.

Din 2006 până în 2007 el a mai fost și consilier al prefectului în județul Mureș, dar și șeful cancelariei prefectului din 2005 până în 2006, tot în același județ.

El are o diplomă de licență la Universitatea Tehnică, Cluj Napoca, Facultatea de constructii de mașini, profil – Mecatronică, specializare – Roboți industriali și sisteme flexibile de fabricație. De asemenea, are și un masterat la Universitatea Petru Maior, Târgu Mureș, Județ Mureș și doctorat la Universitatea Politehnica Timișoara.

Cu ce se ocupă, de fapt, Administrația Națională ”Apele Române”

Iată cu ce se ocupă această instituție, potrivit unei informări de pe site.

„Administrația Națională ”Apele Române”administrează bunurile din domeniul public al statului de natura celor prevăzute de art. 136 alin. 3 din Constituția României, republicată, bunurile proprietate publică prevăzute de Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publică și regimul juridic al acesteia, cu modificările și completările ulterioare, precum și patrimoniul propriu”, se mai arată pe site.

„Administraţia Naţională „Apele Române” administrează apele din domeniul public al statului şi infrastructura Sistemului Naţional de Gospodărire a Apelor formată din lacuri de acumulare, diguri de apărare împotriva inundaţiilor, canale, derivaţii interbazinale, prize de apă şi alte lucrări specifice, precum şi infrastructura sistemelor naţionale de veghe hidrologică, hidrogeologică şi de monitorizare a calităţii resurselor de apă aflate în patrimoniul său, în scopul cunoaşterii şi a gestionării unitare pe ansamblul ţării, a resurselor de apă de suprafaţă şi subterane”, mai arată instituția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: