Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cine este, de fapt, românul care deține un hotel în Zanzibar

Cine este, de fapt, românul care deține un hotel în Zanzibar

GALERIE FOTO (4) Romanul cu hotel in Zanzibar

Multe afaceri au avut de suferit pe timp de pandemie, dar un român nu a ținut cont de criza provocată de coronavirus și a construit propriul hotel în Zamzibar! Iată cine este, de fapt, acest antreprenor.

Cine este românul care are un hotel în Zanzibar

Zanzibar este o destinație aleasă de mulți români atunci când doresc să petreacă vacanța de vară departe de casă. De altfel, vedete noastre sunt fane ale acestui loc și îl frecventează mereu. Însă, este un român ce are acolo un hotel. Este vorba despre Radu Colis, care este și fondatorul unei asociații de turism. El a anunțat încă de la începutul pandemiei, în anul 2020, că urmează să își constuiască un hotel, însă puțini l-au crezut. Un an mai târziu, el deja are hotelul ridicat și gata să își aștepte oaspeții.

Încă de atunci Radu Colis a anunțat că vinde camerele de hotel, pentru cei ce doresc să aibă mereu rezervată acolo o cameră, sau închiriează celor ce vor să meagră în vacanță în Zanzibar.

Radu Colis mai deținea deja un resort, iar acum l-a dat în disponibilitate și pe cel de-al doilea.

Radu Colis, românul ce are un hotel în Zanzibar

Promisiunea lui a devenit realitate, însă mulți i-au adresat comentarii negative la acel moment. Iată ce anunț a făcut acesta pa pagina sa de Facebook.

„Te-ai săturat de Corona?!

Hai să îți dau o veste bună ! Am hotărât să ne modernizăm! Daaa pe timp de criză, și știi de ce ?… pentru că suntem liberi cugetători și puternici ! Te invit să mi te alături în acest proiect. Îți vei îndeplini un vis și vei investi cu cap și profitabil !

Construiesc în cadrul Miramont Retreat Zanzibar un nou hotel ce va avea 30 camere: 15 cu vedere directă la plajă și ocean/ 15 cu vedere la grădina și vegetație exotică. Toate camerele vor avea aceleași dimensiuni 4 m lățime pe 9 m.

Pentru a atrage investiție și suport vând 10 camere : 5 cu vedere la ocean și 5 cu vedere la grădina. Suprafață : 4×9 m = 36 mp.

Acces piscine, restaurant, plajă, facilitățile resortului. Construcția va starta pe dată de 01 iulie 2020 și se va termină cu tot cu utilare mobilare pe 23 decembrie 2020. Hotelul va intră în circuit pe 24 Decembrie 2020 în full sezon”, a postat pe Facebook antreprenorul când s-a apucat de construcție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: