Redactia.ro
Home » Știri » Cine este, de fapt, soțul Dianei Șoșoacă? Ce avere are Silvestru Șoșoacă

Cine este, de fapt, soțul Dianei Șoșoacă? Ce avere are Silvestru Șoșoacă

GALERIE FOTO (3) Cine este, de fapt, soțul Dianei Șoșoacă

Cine este, de fapt, soțul Dianei Șoșoacă? Politiciana a devenit una dintre cele mai cunoscute persoane din Parlamentul României. Cu toate astea, despre soțul Dianei Șoșoacă se știu puține lucruri. Odată cu scandalul în care a fost implicat au ieșit la iveală multe informații despre Silvestru Șoșoacă.

Cine este, de fapt, soțul Dianei Șoșoacă? Ce avere are Silvestru Șoșoacă

Cine este, de fapt, soțul Dianei Șoșoacă? Fosta senatoare al partidului AUR a devenit cunoscută atât în România, cât și peste hotare. Diana Șoșoacă este cunoscută pentru protestele făcute împotriva vaccinării anti-COVID 19, dar și pentru scandalurile pe care le-a făcut in interiorul Parlamentului României. Recent, senatoarea și soțul ei, Silvestru Șoșoacă au fost implicați într-un scandal cu jurnaliștii de la postul italian de televiziune Rai Uno. După incident, soțul senatoarei a fost pus sub învinuire de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru ultraj. Silvestru l-ar fi agresat pe unul dintre polițiștii care au venit la cabinetul de avocatură al soției sale.

Cu toate că Diana Șoșoacă este cunoscută de toți românii, despre Silvestru Șoșoacă nu se cunoșteau prea multe lucruri. Acesta este angaajt la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.Cu toate că cei doi soți par a fi pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește poziția față de pandemia de coronavirus, diferența o face situația financiară. Căsătoria cu Silvestru Șoșoacă este al treilea mariaj al politicienei. Venitul lui Silvestru Șoșoacă este de 28.000 de lei pe an, aproximativ 2.300 de lei pe lună. Acest lucru a atras atenția multora, având în vedere că acesta deține trei terenuri intravilane scumpe. Unul este situat în Dâmbovița, de 2170 metri pătrați, iar alte două sunt în Căciulata, județul Vâlcea. De asemenea, mai are un teren dobândit prin donație de 22.500 mp în Balotești.

Sotul Dianei Sosoacva

Diana Șoșoacă câștigă lunar aproximativ 20.000 de lei, mult mai mare decât al soțului ei. Politiciana deține și mai multe terenuri și locuințe, dar și obiecte de artă moștenite de familie și conturi bancare în care sunt depozitați aproximativ 15.000 de euro. Diana Șoșoacă are două apartamente și o casă de vacanță, iar ca autoturism, aceasta are un Opel Corsa.

De la ce a pornit scandalul dintre Diana Șoșoacă și echipa Rai Uno

Jurnalista din România care a intermediat interviul echipei Rai Uno din biroului soțului Dianei Șoșoacă, a spus cum s-a declanșat scandalul. Conform acesteia, senatoarea s-ar fi lăudat, pe un ton amenințător, că știe engleza, și italiană. „La un moment dat, în timpul interviului, a vorbit în engleză inițial, la un moment dat a vrut să traduc și mi-a spus să am grijă cum traduc, pentru că va verifica și că ea știe și engleză și italiană. Atunci, reportera italiană a întrebat o dacă mă amenință. Și a spus: dacă nu vă convin condițiile, puteți să ieșiți. Ne-am ridicat să ieșim și atunci s-a răzgândit, a încuiat ușa și a chemat poliția, spunând că am intrat peste ea, fără voia ei”, a adăugat jurnalista.

Silvestru Șoșoacă a fost audiat luni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a ajuns pentru ultraj. Acesta este acuzat că a agresat un polițist în urma conflictului cu echipa de jurnaliști străini și a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: