Redactia.ro
Home » Știri » Cine este doctorița care și-a amenințat pacienta însărcinată, chiar pe masa de operație: „Mi-a spus să nu mă surprindă dacă mă trezesc paralizată”

Cine este doctorița care și-a amenințat pacienta însărcinată, chiar pe masa de operație: „Mi-a spus să nu mă surprindă dacă mă trezesc paralizată”

De-a dreptul revoltător! O doctoriță, care voia șpagă, și-a amenințat pacienta însărcinată, chiar pe masa de operație: „Mi-a spus să nu mă surprindă dacă mă trezesc paralizată”.

Cum s-a întâmplat totul

Roxana Al Momani a fost condamnată la doi ani cu suspendare pentru luare de mită. Doctorița și-a amenințat pacienta însărcinată chiar pe masa de operație. Aceasta i-ar fi spus gravidei că ar trebui să n-o surprindă dacă o să se trezească paralizată. Totul pentru că femeia însărcinată nu avea banii de șpagă pregătiți. Medicul i-a cerut femeii suma de 1000 de lei, pe care aceasta nu o avea la ea. Astfel, a avertizat-o spunându-i că este posibil ca anestezistei să-i tremure mâna, iar ea să se trezească din operație, direct paralizată. Dr. Roxana Al Momani era medic primar de obstetrică-ginecologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Ilfov atunci când a făcut acest lucru, conform România TV.

Pe data de 2 iulie, medicul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. De asemenea, acesteia i s-a interzis dreptul de a-și exercita profesia timp de un an.

Mărturisirile gravidei, cu adevărat cutremurătoare

Femeia, care se afla în travaliu pe data de 16.08.2017 a relatat următoarele: „Mi-a spus să nu mă surprindă dacă rămân paralizată. Doamna doctor m-a întrebat dacă am bani, i-am răspuns că nu, m-a întrebat apoi dacă am bani măcar pentru anestezist, i-am răspuns din nou că nu. Menționez că știam dintr-o discuție anterioară, de ce sumă de bani ar fi nevoie, era vorba de 1.000 de lei. L-am sunat pe prietenul meu, i-am spus despre ce este vorba, am dat telefonul pe difuzor, iar dna doctor l-a întrebat dacă are bani și i-a spus că nu. Apoi, l-a întrebat dacă va avea bani măcar mâine. Acesta a spus că da.

Am fost dusă spre sala de operație, unde urma să fiu operată de cezariană, iar pe drum spre sală, în timp ce eram pe targă, dna doctor m-a întrebat din nou de ce nu am banii, având o stare de nervozitate, supărare și iritare. În momentul în care anestezistul (o doamnă) mi-a înfipt acul în coloana vertebrală pentru administrarea serului de anestezie, dna doctor (Al Momani Roxana – n.r.) mi-a spus să nu mă surprindă dacă atunci când o să mă trezesc din anestezie o să constat că am rămas paralizată.

Menționez că dna anestezist mi-a spus să mă calmez, ea însăși era calmă, mi-a spus că totul o să fie bine și m-a întrebat ce face copilul celălalt, încercând să îmi distragă gândul de la cele spuse de d-na doctor. Pot spune că aceasta era o femeie foarte de treabă”, potrivit sursei citate mai sus.

Pacienta a mai povestit că: „A doua zi dimineața, a venit în vizită la mine prietenul nostru (…), eu am coborât la el și i-am spus ce discuție am avut cu d-na doctor cu o zi înainte. S-a întâmplat ca d-na doctor să ne vadă și l-a întrebat direct pe acest prieten dacă a adus banii, iar eu am intervenit spunându-i că era un amic, nu persoana cu care vorbise anterior. D-na doctor s-a îndepărtat spunând că trebuie să aducem banii.

Când am rămas singuri, eu l-am întrebat pe acest amic dacă putem face ceva. Precizez că m-am externat pe data de 18.08.2017, după ce și doctorul neonatolog și-a dat acordul în privința fetiței, iar în parcarea spitalului am așteptat-o pe d-na doctor de la ora 14:00, când spunea că o să vină, până la ora 16:30. La acea oră, d-na doctor a primit cei 1.000 de lei, marcați, eu nu am aflat alte amănunte decât după aceea. Știu că sesizarea organelor de urmărire penală s-a făcut de către prietenul meu și amicul nostru”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: