Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Eduard Moldoveanu, copilul de 9 ani care a șocat jurații de la Românii au Talent cu vocea sa: ”Nu ai forțat nimic”

Cine este Eduard Moldoveanu, copilul de 9 ani care a șocat jurații de la Românii au Talent cu vocea sa: ”Nu ai forțat nimic”

GALERIE FOTO (4)

Într-o ediție recentă a emisiunii Românii au Talent de la Pro TV, publicul și juriul au fost martorii unei apariții remarcabile, care a demonstrat încă o dată că talentul nu are vârstă. Eduard Moldoveanu, un băiat de doar 9 ani, a urcat pe scenă, lăsându-i pe toți prezenți cu gura căscată datorită talentului său excepțional.

Printre cei impresionați s-a numărat și Andra, una dintre cele mai îndrăgite voci ale României și membru al juriului emisiunii, care nu a ezitat să își exprime admirația față de micuțul artist.

Cine este Eduard Moldoveanu

Eduard, cu timbrul său unic, a reușit să cucerească inimile juraților și ale publicului încă de la primele note muzicale. Interpretând cu măiestrie o baladă din repertoriul Christinei Aguilera, „Hurt”, Eduard a dovedit că talentul său este unul cu adevărat special. Acest moment muzical a fost atât de emoționant încât a primit aplauze în picioare de la toți jurații, un gest care subliniază recunoașterea și aprecierea extraordinară pentru performanța sa.

„Mă numesc Eduard Moldoveanu, am 9 ani, sunt din București și îmi place să cânt.

Părinții mei nu cântă, mama mea este contabilă și tatăl meu este consilier juridic. Lumea când mă aude cântând îmi spune că eu cânt foarte frumos și că sunt fenomenal și, uneori, că sunt frumușel. Eu am venit la Românii au Talent ca să simt experiența de a fi la televizor”, a spus Eduard Moldoveanu de la Românii au Talent 2024.

Interesant este că, înainte de a descoperi pasiunea pentru cântat, Eduard a experimentat cu streetdance, o formă de exprimare artistică complet diferită. Această trecere de la dans la muzică subliniază flexibilitatea și diversitatea intereselor lui, precum și dorința de a explora diferite mijloace de exprimare artistică.

Andra s-a emoționat instant

Andra, cunoscută pentru sensibilitatea sa artistică și pentru felul în care se conectează cu concurenții, a fost vizibil impresionată de prestația lui Eduard. Artista a subliniat că băiatul posedă un „talent colosal”, remarcând faptul că acesta nu a moștenit aptitudinile muzicale de la părinții săi, care au profesii complet diferite: mama contabilă și tatăl consilier juridic.

„Pentru vârsta ta, tu cânți foarte, foarte frumos. Tu ai o voce foarte frumoasă, plină, ai un talent colosal.”, a spus Andra, la Românii au Talent 2024.

Descoperirea talentului lui Eduard pentru muzică a avut loc într-un mod neașteptat, după ce o educatoare l-a auzit cântând la o activitate de karaoke, demonstrând că drumurile spre muzică și artă sunt adesea neconvenționale și surprinzătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: