Redactia.ro
Home » Știri » Cine este femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe plaja din Năvodari. Primele explicații despre incident

Cine este femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe plaja din Năvodari. Primele explicații despre incident

Femeia care a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari. Sursă foto: Antena3 CNN

O femeie de 42 de ani, acuzată că ar fi mușcat și alergat un copil pe o plajă din Năvodari, a oferit primele sale declarații în legătură cu incidentul. Femeia susține că totul a fost un mare neînțeles și că acel copil, nesupravegheat la momentul respectiv, a fost cel care a provocat incidentul.

Ce a declarat femeia

Femeia se afla pe plajă pentru a realiza o ședință foto profesională, în cadrul unei colaborări cu o școală de dans. Potrivit acesteia, în timpul ședinței, un băiețel a început să o stropească cu apă folosind un pistol cu apă de dimensiuni mari. Femeia a încercat să-și apere acțiunile, explicând că a fost doar o reacție spontană la comportamentul copilului și că nu a avut intenția de a-l răni.

„Copilașul se juca pe plajă, așa obraznic cum se joacă cei mici, și eu eram pe plajă și făceam o ședința foto profesională, pentru o școală de dans. Nu făceam niște poze. Băiețelul a venit și mi-a dat de 2 ori jet-uri în față, cu un pistol mai mare cu un jet puternic”, a declarat femeia, la Antena 3 CNN.

Femeia a subliniat că responsabilitatea principală pentru incident revine părinților copilului, care nu l-au supravegheat corespunzător. Conform declarațiilor femeii, ea a încercat să-l prindă pe copil pentru a-l duce părinților, după ce acesta a stropit-o cu apă. După incident, părinții copilului au depus o plângere la poliție și intenționează să acționeze în instanță. Femeia a menționat că are un avocat și că așteaptă să vadă ce se va întâmpla în continuare.

„Clar nu sunt o nebună, lucrez cu oamenii de 20 de ani”

„Părinții sunt problema, din punctul meu de vedere, pentru că nu s-au ocupat de el, nu l-au supravegheat. El stătea de ceva timp la malul mării și se juca singur și atunci eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților.  Am căzut peste copil, și l-am zgâriat, după care l-am strâns, cred. Pur și simplu eu când am căzut s-au întâmplat toate astea, dar de mușcat nu este cazul.  Avem un avocat. Să vedem ce o să se întâmple. Mie îmi pare rău pentru copilaș. Clar nu sunt o nebună, lucrez cu oamenii de 20 de ani.”, a declarat femeia pentru aceeași sursă.

Incidentul a fost relatat pe larg în presă, stârnind numeroase reacții. Martorii prezenți la fața locului au oferit detalii contradictorii despre ceea ce s-a întâmplat. Unii susțin că femeia a fost stropită din greșeală de copil, iar alții afirmă că femeia a reacționat exagerat, încercând să-l prindă și mușcându-l pe băiat.

Autoritățile urmează să investigheze incidentul și să determine dacă acuzațiile de mușcare sunt fondate. De asemenea, se vor lua în considerare mărturiile martorilor și declarațiile părților implicate pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Incidentul de pe plaja din Năvodari rămâne un subiect de controversă, cu versiuni contradictorii și multe întrebări fără răspuns. Pe măsură ce ancheta avansează, se speră că adevărul va ieși la iveală și că se vor lua măsurile corespunzătoare pentru a rezolva această situație. Indiferent de rezultat, cazul subliniază importanța supravegherii copiilor în spații publice și modul în care reacțiile spontane pot duce la consecințe neașteptate și grave.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: