Redactia.ro
Home » Monden » Cine este femeia care nu se dezlipește de Kate Middleton de când a aflat ca are cancer. Puțini știu ce legătură există între cele două

Cine este femeia care nu se dezlipește de Kate Middleton de când a aflat ca are cancer. Puțini știu ce legătură există între cele două

Kate Middleton, Prințesa de Wales, trece printr-o perioadă dificilă în viața sa, luptând cu un diagnostic de cancer. În această încercare, alături de ea se află nu doar familia, dar și o prietenă și confidentă devotată: Natasha Archer.

Încă din 2007, Natasha a fost alături de Kate, oferindu-i suportul necesar, indiferent de circumstanțe. În acest articol, vom explora rolul vital pe care Natasha Archer îl joacă în viața prințesei și cum a devenit un pilon de sprijin în această perioadă grea.

Cine este Natasha Archer

Pe lângă sprijinul necondiționat al soțului său, Prințul William, Kate Middleton se poate baza pe Natasha Archer, o persoană care îi este mereu alături zi și noapte. Natasha nu este doar stilista personală a prințesei, ci și prietena și confidenta ei. Lucrează cu Kate încă din 2007 și a devenit o prezență indispensabilă în viața ei, mai ales în timpul tratamentului împotriva cancerului.

Conform The Sun, Natasha Archer a fost singura persoană, în afara familiei, care a vizitat-o pe Kate în timpul spitalizării sale la o clinică din Londra. În ianuarie 2024, Kate a suferit o operație abdominală majoră, iar Natasha a fost prezentă, oferindu-i sprijin moral și emoțional. Această apropiere demonstrează cât de importantă este Natasha pentru Kate, fiind un sprijin constant în momentele cele mai dificile.

Pe lângă rolul său de prietenă și confidentă, Natasha Archer este și stilista personală a Prințesei de Wales. De-a lungul anilor, a fost responsabilă pentru unele dintre cele mai emblematice ținute ale lui Kate Middleton. Natasha a început să lucreze cu familia regală britanică în 2007 ca asistentă, iar cinci ani mai târziu, a devenit creierul din spatele garderobei luxoase și sofisticate a prințesei. Această combinație de roluri a făcut ca Natasha să fie un membru indispensabil al echipei lui Kate.

Natasha Archer, prezență indispensabilă în viața prințesei Kate Middleton

Deși este extrem de apropiată de una dintre cele mai cunoscute femei din lume, Natasha Archer a reușit să rămână o prezență discretă. La vârsta de 36 de ani, Natasha este căsătorită cu fotograful regal Chris Jackson și duce o viață în mare măsură departe de ochii publicului. Se spune că Natasha și Kate au multe în comun, ceea ce a contribuit la dezvoltarea unei relații de prietenie atât de strânse.

Natasha Archer nu este doar un sprijin emoțional pentru Kate, ci și o profesionistă de top. Ea a încurajat-o pe Kate să experimenteze cu garderoba ei, transformând-o într-un adevărat icon în materie de stil. De la apariții publice până la evenimente formale, Natasha a fost responsabilă pentru unele dintre cele mai apreciate look-uri ale prințesei. Această abilitate de a combina stilul cu confortul și eleganța este una dintre trăsăturile distinctive ale muncii sale.

Prietenia dintre Kate Middleton și Natasha Archer merge dincolo de relația profesională. Natasha a fost mereu alături de Kate, oferindu-i sprijin în momentele de încercare. Această prietenie s-a consolidat în timp, iar Natasha a devenit o parte integrală din viața personală și profesională a lui Kate. Această legătură specială este esențială, mai ales în momentele dificile pe care le traversează prințesa în lupta sa cu cancerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: