Redactia.ro
Home » Monden » Cine este femeia pentru care Dana Săvuică a fost părăsită de soț. Răzvan Stanciu este în prezent tatăl unei fetițe superbe

Cine este femeia pentru care Dana Săvuică a fost părăsită de soț. Răzvan Stanciu este în prezent tatăl unei fetițe superbe

Dana Savuica si fostul soț, Răzvan Stanciu

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au fost timp de 25 de ani împreună, dar în 2015 au divorțat. După despărțirea de fostul model, Răzvan Stanciu și-a refăcut viața cu o ucraineancă, care i-a dăruit o fetiță superbă. Răzvan Stanciu mai are o fiică din căsnicia cu Dana Săvuică, Julie Stanciu.

Cine este femeia pentru care Dana Săvuică a fost părăsită de soț. Răzvan Stanciu este în prezent tatăl unei fetițe superbe

Răzvan Stanciu are în prezent o relație cu o ucraineancă, Liudmila, care i-a dăruit o fetiță foarte frumoasă. Se speculează că pentru Liudmila, Răzvan a părăsit-o pe Dana Săvuica.

Într-un interviu mai vechi, Răzvan Stanciu mărturisea că a părăsit-o pe Dana Săvuică după ce ea și-a manifestat dorința de a divorța. De altfel, afaceristul a invocat drept motiv neînțelegerea dintre ei.

”Eu am fost cel care a plecat de acasă. Însă, e adevărat că Dana a fost cea care şi-a dorit într-o proporţie covărşitoare să divorţeze! Atunci am acceptat situaţia. Am înţeles şi că nu mai putem să schimbăm nimic unul la celălalt încât să mai rămânem împreună. Suntem două caractere tari şi, probabil, nu ne mai ascultam suficient sau nu ne mai acceptam”, spunea Răzvan Stanciu, care, la scurt timp după ruptură, se afişa cu altă o femeie, cu 16 ani mai mică.

Fostul soț al Danei Săvuică va deveni tată de fetiță! Declarații EXCLUSIVE | Spynews.ro

Foto: Răzvan Stanciu și Liudmila

Liudmila a negat faptul că Răzvan Stanciu a avut o relație secretă cu ea. Ucraineanca a precizat că s-a cunoscut cu el după divorțul de fostul model.

”Ne-am cunoscut după divorţul lui. După ce s-au separat, imediat după asta, o săptămână, două, o lună, pentru că nu ştiu data în care au divorţat, nu m-a interesat, ne-am cunoscut”, preciza atunci Liudmila pentru Spynews.

La acea vreme, Dana Săvuică spunea despre divorț: ”Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită»”, spunea atunci frumoasa blondă.

Dana Săvuică, despre adevăratul motiv al divorțului

De curând, la câțiva ani ani de la divorț, Dana Săvuică a clarificat adevăratul motiv: gelozie, probleme financiare și infidelitatea partenerului.

”Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, şi infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relaţie, drumul e pe ambele sensuri şi cu dus, şi întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înşeli şi cu gândul, şi cu fapta”, mărturisea Dana Săvuică, de curând, la PRO TV.

În cele din urmă, timpul a trecut, iar cei doi foști soți s-au împăcat cu ideea divorțului. Răzvan Stanciu este foarte implicat în noua sa relație, drept dovadă este tatăl unei fetițe de patru ani, Eva Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: