Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cine este femeia virgină care a născut o fetiță? Este printre puținele femei care nu au făcut niciodată sex, dar au un bebeluș. Detaliile sunt fabuloase, 100% reale

Cine este femeia virgină care a născut o fetiță? Este printre puținele femei care nu au făcut niciodată sex, dar au un bebeluș. Detaliile sunt fabuloase, 100% reale

Cine este femeia virgină care a născut o fetiță? Este printre puținele femei care nu au făcut niciodată sex, dar au un bebeluș. Detaliile sunt fabuloase, 100% reale

Cine este femeia virgină care a născut o fetiță? Este printre puținele femei care nu au făcut niciodată sex, dar au un bebeluș. Detaliile sunt fabuloase, 100% reale!

Cine este femeia virgină care a născut o fetiță? Este printre puținele femei care nu au făcut niciodată sex, dar au un bebeluș. 

În general, sexualitatea este deseori privită ca o parte fundamentală a vieții, iar povestea lui Kimberley Godsall iese în evidență ca o excepție notabilă! La vârsta de 38 de ani, Kimberley este mândră de faptul că este virgină și a devenit mamă, în ciuda acestui fapt. Povestea ei remarcabilă a devenit cunoscută în urma unei apariții la un eveniment de comedie pentru mame și bebeluși.

Această poveste iese în evidență nu numai datorită excepționalității ei, dar și pentru că aruncă o lumină asupra ideii că există diferite căi către maternitate și că fiecare persoană poate alege calea care i se potrivește cel mai bine.

Kimberley, care locuiește în Tunbridge Wells, Kent, nu este religioasă și nu a ales să rămână virgină din motive religioase. A avut câteva relații cu bărbați și a fost la numeroase întâlniri cu alți bărbați pe care i-a cunoscut online înainte de a deveni mamă la vârsta de 35 de ani. A ales să-și păstreze virginitatea pentru că se consideră o persoană „tradițională” și a așteptat să se căsătorească sau să găsească bărbatul cu care să își petreacă viața.

Cu toate că a avut câteva relații scurte, Kimberley nu a simțit niciodată că era pregătită să meargă mai departe de sărut și îmbrățișare cu partenerii ei. A evitat să spună deschis că este virgină și că își păstrează virginitatea pentru că a simțit că acest lucru era neobișnuit și s-a simțit puțin jenată să discute despre asta, potrivit dailymail.co.uk.

Kimberley a realizat că dorința de a deveni mamă era mai puternică decât dorința de a găsi un partener de viață

La un moment dat, în viața sa, Kimberley a realizat că dorința de a deveni mamă era mai puternică decât dorința de a găsi un partener de viață. A luat decizia de a deveni mamă singură și a început procesul de fertilizare asistată. După mai multe încercări nereușite de inseminare intrauterină (IUI), a trecut la fertilizarea in vitro (IVF), care a avut succes. A devenit mămică la vârsta de 35 de ani, iar fiica ei, Scarlett, s-a născut în februarie 2019.

Cu toate provocările pe care le implică creșterea unui copil ca mamă singură, Kimberley este fericită cu alegerile ei și își iubește profund fiica. Adevărata ei poveste de viață demonstrează că există mai multe căi către maternitate și că fiecare persoană poate alege calea care li se potrivește cel mai bine, independent de convențiile sociale sau așteptările altora.

Kimberley a fost deschisă cu fiica ei despre cum a venit ea pe lume și intenționează să îi explice totul atunci când Scarlett va fi suficient de mare pentru a înțelege. Ea crede că este important să-și încurajeze fiica să aleagă propria cale către fericire, fără să fie constrânsă de normele sociale.

Sursa foto: dailymail.co.uk

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: