Redactia.ro
Home » Știri » Cine este fiica lui Petrică Mâțu Stoian. Mesajul sfâșietor scris de aceasta după moartea solistului

Cine este fiica lui Petrică Mâțu Stoian. Mesajul sfâșietor scris de aceasta după moartea solistului

GALERIE FOTO (2) Cine este fiica lui Petrică Mâțu Stoian. Mesajul sfâșietor scris de aceasta după moartea solistului

Cine este fiica lui Petrică Mâțu Stoian. Aceasta a postat un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook după moartea celebrului artist. 

Cine este fiica lui Petrică Mâțu Stoian. Mesajul sfâșietor scris de aceasta după moartea solistului

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în cursul serii de sâmbătă, în jurul orei 21:00. Interpretul de muzică populară, în vârstă de 61 de ani, se afla internat pe secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița. Fiica impresarului artistului a transmis un mesaj sfâșietor.

Pe rețelele de socializare, Andreea Gusman, fiica impresarului solistului de muzică populară, a transmis un mesaj sfâșietor, după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Aceasta îl considera pe bărbat precum un al doilea tată, iar vestea cumplită a întristat-o extrem de tare. Recent, tânăra și-a pierdut și mama.

„Moartea nu există. Oamenii mor doar atunci când sunt uitați…. Dar omul și artistul Petrică Mâțu Stoian nu va fi uitat niciodată. El va rămâne LUMINA , GÂNDUL și DORUL nostru. El ne va veghea din ȚARA de LUMINĂ. Destinul te-a luat prea curând de lângă noi, dar din sufletele noastre nu vei pleca niciodată.?????? Ai fost un al doilea tată pentru mine, nana.? Soarta s-a încăpățânat să-mi ia atât mama, cât și pe dumneavoastră de lângă mine într-un timp atât de scurt!Două ființe dragi sufletului meu!??? Dumnezeu să te odihnească!??”, a postat fiica impresarului artistului, Andreea Gusman.

Sora solistului nu ar dori efectuarea necropsiei

Petrică Mâțu Stoian se afla internat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Reșița. Bărbatul a murit în jurul orei 21:00. Directorul spitalului a spus, potrivit Antena 3, faptul că sora artistului nu ar dori ca necropsia să fie efectuată. Solistul va fi înmormântat în cursul zilei de miercuri, la Craiova. Medicii îi depistaseră o afecțiune pulmonară care ar fi fost declanșată post-COVID.

”A fost adus cu ambulanța de la Slatina-Nera, unde este un centru de terapie hiperbară. Acuzele inițiale au fost oarecum benigne. Colegii mei au depistat că are o afecțiune pulmonară probabil secundară acestei boli și, din păcate, starea lui a devenit rapid instabilă instalându-se decesul în jurul orei 21.00. În momentul în care omul are o afecțiune pulmonară și saturația scade se produce o hipoxie care este inclusiv cerebrală și atunci poate percepe totul altfel decât un om sănătos. În principiu, legal, orice persoană decedată se ridică (de la morgă, n.r.) după 24 de ore. Dânsul, din păcate, a suferit decesul în jurul orei 21.00 și din ce știu eu sora dânsului ar dori scutirea de necropsie”, a spus directorul Spitalului de Urgență Reșița, Cosmin Librimir, pentru antena3.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: