Redactia.ro
Home » Monden » Petrică Mîțu Stoian își pregătise locul de veci. Unde va fi înmormântat regretatul artist

Petrică Mîțu Stoian își pregătise locul de veci. Unde va fi înmormântat regretatul artist

GALERIE FOTO (2) Petrică Mîțu Stoian își pregătise locul de veci

Petrică Mîțu Stoian își pregătise locul de veci. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață, sâmbătă seara, la vârsta de 61 de ani. Medicii de la spitalul de Urgență din Reșița nu au mai putut să-l salveze, fiind nevoiți să declare decesul. Artistul își pregătise săptămâna trecută locul de veci.

Petrică Mîțu Stoian își pregătise locul de veci. Unde va fi înmormântat regretatul artist

Petrică Mîțu Stoian își pregătise locul de veci. Moartea artistului de muzică populară a șocat întreaga Românie. Artistul  se afla internat la o clinică privată unde făcea terapie hiperbară, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta trebuia să urmeze un tratament post-covid la o clinică particulară din Caraș-Severin. Sâmbătă seara a fost transportat de urgență la spitalul din Reșița, acesta aflându-se în șoc septic, ceea ce însemană că organele îi erau afectate și îi cedau rând pe rând. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Potrivit apropiațilot, artistul își pregătise încă de săptămâna trecută locul de veci, de parcă ar fi presimțit că s-ar întâmpla ceva. Petrică Mîțu Stoian era divorțat de nouă ani și nu se recăsătorise. De asemenea, artistul nu avea copii, dar era apropiat de prieteni și nepoții săi. Artistul și-a comandat o cruce și le spunea apropiaților că nu știe ce se poate întâmpla și să aibă locul de veci asigurat. Trupul neînsuflețit al interpretului de muzică populară va fi dus la Cimitirul Ungureni din Craiova, iar prietenii și familia îl vor conduce pe ultimul drum.

Însă ce a făcut Petrică Mîțu Stoian în ultimele zile de viață arată ca și cum artistul și-ar fi prevestit moartea. Un mesaj cutremurător apare pe pagina de faceebook a Casei de discuri „Electrorecord”.

„Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, scriu reprezentanții casei de discuri.

În urmă cu o săptămână, se pare că Petrică Mîțu Stoian abia își așezase crucea la mormântul pe care l-a pregătit din timp. Cutremurător este și mesajul ales care stă gravat pe cavou.

„Pământul este scena pe care omul apare, își joacă rolul și apoi dispare.”, este mesajul ales de Petrică Mîțu Stoian.

 

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna, Plaiul Cloșanilor, din județul Mehedinți. Talentul artistului a fost descoperit de Mărioara Murărescu și și-a făcut debutul la cunoscuta emisiunea Tezaur Folcloric.

Constantin Enceanu, confesiune în lacrimi după dispariția lui Petrică Mîțu Stoian

Pe Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian îi lega o prietenie strânsă, iar acum după moartea celebrului artist, Encean este devastat. ”Vom rămâne cu cântecul în care a pus atât de mult suflet. Mereu când ne întâlneam, era pus pe șotii. Nu te puteai supăra pe el. Nu aveai cum să te cerți cu el. De multe ori îl certam că era prea bun cu toți oamenii, iar mulți profitau de bunătatea lui. Știa ce înseamnă sărăcia, ce înseamnă o copilărie dificilă și de asta era mereu sensibil la nevoile celorlalți. Era omul care nu putea să spună nu. Nu doar mie, căci m-a ajutat de multe ori. El nu refuza pe nimeni.”, spune Enceanu.

Directorul medical al SJU Reșița a declarat că artistul a dus boala pe picioare mult timp, dar în cazul unui șoc septic, moartea intervine rapid dacă nu se intervine cu medicamente. ”Din păcate, a dus o bună parte pe picioare, ca apoi să se deprecieze rapid. Din păcate, în şocurile septice deprecierea se produce foarte rapid dacă nu se intervine medicamentos”, a spus medicul Cosmin Librimir pentru Fanatik.ro.

Îndrăgitul artist filmase în urmă cu câteva zile, ediția de Revelion pentru Antena 1. Mirela Vaida a publicat ultima imagine cu Petrică Mîțu Stoian într-un platiu de televiziune. “Dumnezeule! Nu îmi vine sa cred! Tocmai am terminat spectacolul și, când am ieșit din scena, am aflat cumplita veste: Petrică Mîțu Stoian a murit! Sunt înmărmurită. Sunt șocată! Maestre, noi avem multe filmări zilele acestea și tu trebuie să fii acolo! Nu putem concepe că nu mai ești! Tu umpli tot cu cântecele tale, cu glumele tale… este incredibil!! Dumnezeu sa te ierte, Mîțule!!”, a fost mesajul postat de Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: