Redactia.ro
Home » Monden » Cine este fiica secretă a lui Ioniță de la Clejani. Cu ce se ocupă aceasta acum

Cine este fiica secretă a lui Ioniță de la Clejani. Cu ce se ocupă aceasta acum

GALERIE FOTO (2)

Deși toată lumea îi cunoaște pe Fulgy și Margherita drept singurii copii ai Clejanilor, Ioniță mai are o fiică, pe care nu a recunoscut-o, însă, niciodată. Aceasta nu a avut niciodată parte de iubirea tatălui ei și a trecut prin momente cumplite încercând să își facă un viitor.

Ramona Manole, fiica secretă a lui Ioniță de la Clejani a avut o viață grea

Ramona Manole este fiica nelegitimă a artistului din Clejani, iar viața ei nu a fost deloc bună. Tatăl ei nu a recunoscut-o niciodată drept fiica lui, iar acest lucru a făcut-o să sufere enorm.

Ea spune despre Ioniță de la Clejani că este un om fără suflet, pentru că a abandonat-o și nu i-a oferit niciodată dragostea de tată.
Ramona Manole a avut parte de o viață grea, iar la un moment dat a fost nevoită să cerșească pe străzile din Londra pentru a a putea să aibă ce să pună pe masă.

Atunci când greutăţile vieţii mele se adună strig la Dumnezeu şi fără să vreau întreb ‘Unde eşti, tată?’ Eu una nu aş fi vrut să fiu rudă cu acest om! Dacă nu aş fi fost puternică, tata m-ar fi lăsat să mor! Am momente când îmi este dor de el, dar uit că tatăl meu este un om fără inimă şi atunci sunt forţată să revin la realitate şi îl rog pe Dumnezeu să mă liniştească. Am un mesaj pentru toţi părinţii şi anume să îşi iubească copiii şi să nu îi abandoneze indiferent de situaţie. Să riscaţi cu toată fiinţa voastră pentru a vă creşte puişorul”, a declarat aceasta pentru Click!.

Cine este și cu ce se ocupă Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani

La rândul ei, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani este cântăreață. Aceasta a trecut peste clipele grele din trecut și acum își permite să își cumpere tot ce dorește. Are o carieră muzicală departe de granițele României, o familie frumoasă, dar și o casă.

Recent, aceasta a lansat o nouă piesă, cu un titlu ironic. Chiar în timp ce Margherita făcea accidentul cu mașina, Ramona Manole posta un mesaj pe pagina ei de Facebook privind lansarea noii melodii, care se numește „Mândru-i tata când mă vede”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: