Redactia.ro
Home » Monden » Transformarea majoră a Margheritei de la Clejani. Cum arăta artista în urmă cu 11 ani

Transformarea majoră a Margheritei de la Clejani. Cum arăta artista în urmă cu 11 ani

GALERIE FOTO (11) Margherita de la Clejani

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la CLejani a devenit cunoscută din cauza transformărilor sale pe care le-a suferit de-a lungul anilor. Deși în urmă cu 11 ani  Margherita nu era cunoscută în presa din țară, intervențiile ei chirurgicale au transformat-o radical.

Cum arăta Margherita de la Clejani înainte să-și facă operațiile estetice?

După ce fiica cea mare a lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, Margherita a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia s-a descoperit că aceasta consumase substanțe interzise, publicul s-a revoltat.

Mai ales că vedeta a avut o atitudine puțin agresivă atunci când a coborât din autoturism după ce a făcut accident, motiv pentru care autoritățile au decis să o însoțească pe artistă la IML pentru analize.

Atunci s-a descoperit că Margherita de la Clejani a consumat substanțe interzise. Dacă acum Margherita se află pe prima pagină din presă,în urmă cu 11 ani, aceasta nu prea era cunoscută de publicul românesc.

Fiica soților Manole se comporta și arăta diferit în urmă cu 11 ani. Margherita susținea pe atunci că un om trebuie să muncească pentru a devenit cineva și pentru a reuși în viață.

Artista preciza că va munci mult pentru a devenit ca mama sa, Viorica de la Clejani.

Transformarea radicală a Margheritei de la Clejani

La vârsta de 28 de ani, Margherita de la Clejani pare că a apelat cam mult la operațiile estetice. Tânăra artistă și-a pus silicoane și și-a făcut intervenții chirurgicale la față, deși aceasta nu a recunoscut.

Din pozele postate pe rețelele de socializare se poate observa cu ochiul liber că artista și-a modificat buzele, și-a operat nasul și și-a umblat puternic la pomeți.

Aceasta s-a schimbat radical față de cum arată în urmă cu 11 ani, când filma și cânta alături de familia sa. Unul dinte persoanjele care au observat schimbarea radicală a vedetei a fost Codin Maticiuc care a precizat că artista este transformată total și că s-a urâțit în ultimul timp.

„Margherita asta a fost foarte urâtă, apoi s-a operat și a devenit mai drăguță. Apoi s-a operat din nou și acum e mai urâtă decât la început”, a scris Codin Maticiuc, pe rețelele de socializare.

Imediat, Viorica de la Clejani și-a apărat fiica, postându-i un mesaj actorului. „Urât om ești!”, i-a transmis artista, iar replica lui Codin Maticiuc nu s-a lăsat așteptată: „Ha, ha. Da, știu. Și mai sunt și pitic în plus”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: