Redactia.ro
Home » Știri » Cine este fiul lui George Soros. Alexander Soros duce un trai de lux FOTO

Cine este fiul lui George Soros. Alexander Soros duce un trai de lux FOTO

Cu toții am auzit de miliardarul controversat George Soros. Puțini știu, însă, și cine este fiul acestuia. Numele lui este Alex Soros, care duce o viață lipsită de griji, din punct de vedere financiar.

Cine este fiul lui George Soros. Alexander Soros duce un trai de lux FOTO

George Soros este miliardarul cunoscut la nivel global drept cel care stabilește noua ordine mondială. Numele și faptele sale sunt învăluite într-un mister. Dincolo de speculațiile despre sine, George Soros este tată. Alexander  Soros îi duce numele mai departe renumitului său părinte și se bucură de o viață caracterizată de lux și opulență.

Pe lângă luxul ce-l înconjoară, Alexander Soros  are 35 de ani și este o persoană cu studii importante. Alexander Soros s-a născut în Katonah, New York, și este rezultat din căsătoria tatălui său cu Susan Weber Soros. El are și un frate mai mic, Gregory.

În anul 2009, Alexander Soros a absolvit Universitatea din New York, iar în 2018 a terminat un doctorat în istorie la Universitatea din California, Berkeley. El locuiește într-o casă în valoare de 85 milioane de dolari, situată în Hamptons. Presa internațională zvonește că aici au mai trecut pragul nume notorii precum: Rachel Fox, Allie Fosheim, Lameka Fox, Maxwell Osborne, Joakim Noah sau Scooter Braun.

Cine este fiul lui George Soros! Viață de playboy, o casă după care se întoarce soarele și bani cu nemiluita

Foto: George Soros și fiul său, Alexander

Alexander se bucură și de viața de club, unde odată ar fi lăsat un bacșiș în valoare de 700 de dolari. Totodată, Alexander donează și pentru cauze politice. De exemplu, în 2012 a trimis 200.000 de dolari Consiliului evreiesc pentru educație și cercetare.

Cum arata vila de 21 milioane de dolari a lui George Soros! Miliardarul locuieste intr-un castel, la marginea New York-ului - WOWBiz

Foto: casa fiului lui George Soros

Alexander Soros, reacție în NYT, după ce tatăl său a primit un colet suspect

S-a întâmplat în anul 2018, iar Alexander Soros a avut un atac, printr-un articol publicat în New York Times, la adresa adversarilor. Mai exact, la adresa lui Viktor Orban.

”În Ungaria, premierul Viktor Orban a lansat o campanie antisemită, acuzându-l, în mod fals, pe tatăl meu că inundă Ungaria cu imigranți. Acum avem tentative de atacuri cu bombă. Chiar dacă responsabilitatea le aparține celui sau celor care au trimis aceste dispozitive letale la casa familiei mele și la birourile domnului Obama și domnului Clinton, nu pot să văd acest lucru separat de noul standard al demonizării politice care ne afectează astăzi”, a scris  Alexander Soros.

Alexander mai făcea referire în articol la mandatul de președinte al lui Donald Trump. ”Susținători ai supremației albilor și antisemiți precum David Duke i-au susținut campania. În ultimul clip de campanie al domnului Trump au fost menționați tatăl meu, Janet Yellen, șefa Rezervei Federale, și Lloyd Blankfein, șeful Goldman Sachs – toți evrei”, într-un context în care se insista asupra „intereselor speciale” și „intereselor speciale globale”, a mai scris fiul lui George Soros.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: