Redactia.ro
Home » Monden » Cine este fiul Mirabelei Dauer. Ce relație are cântăreața cu el

Cine este fiul Mirabelei Dauer. Ce relație are cântăreața cu el

GALERIE FOTO (3) mirabela-dauer

Mirabela Dauer este o figură emblematică în lumea muzicii ușoare românești. Este pe scenă de foarte mulți ani, dar se cunosc puține detalii despre viața personală a artistei. Fiind o persoană discretă, puțini din fanii ei știu că are un fiu de 43 de ani.

Cine este fiul Mirabelei Dauer

Mirabela Dauer are un copil cu cel de-al doilea soț, Dan Traian Popovici. Din mariajul lor a rezultat Dan Alexandru Popovici care s-a născut în anul 1977. Nu la mult timp Mirabela a divorțat de tatăl copiluluil care o bătea crunt. După divorț custodia copilul a rămas tatălui. În momentul în care a divorțat de fostul soț, Mirabela Dauer a mărturisit că el a adus martori falși în instanța de judecată.

„Tatăl meu a parlizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristreţe a adunat în el…S-a întors cu faţa la perete şi a murit.”, a povestit, la un moment dat artista.

Imagini cu fiul Mirabelei Dauer

„Am făcut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut și nu mă interesează dacă voi fi acuzată pe veci pentru acest lucru. Mai mult nu puteam face. Acum, băiatul meu nu mai există”, a mai povestit cântăreața, în anul 2012.

Relația dintre Mirabela Dauer și fiul ei

Dan Alexandru Popovici zis Nanu a declarat, la un moment dat, la Antena Stars, că nu o consideră pe acesta mama lui.

“Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, spunea băiatul.

Cei doi nu au păstrat legătură. Ea s-a reîntâlnit cu Nanu când el avea 12 an, dar niciodată nu au avut o relație apropiată. Băiatul a fost crescut de tatăl său împreună cu noua soție.

Mirabela Dauer a avut două căsătorii. Prima data artista s-a căsătorit de tânără. La vârsta de 18 ani a pășit  în fața altarului și a devenit soția lui Wli Dauer, cu al cărui nume a și rămas. Mariajul nu a durat mult, iar artista s-a recăsătorit cu Dan Traian Popovici, dar nici acesta nu a fost cu succes. Artista a divorțat în 1979 de cel de-al doilea soț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: