Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Flavia Groșan, medicul pneumolog ce spune că a tratat peste 1.000 de bolnavi de COVID-19 cu propriul tratament

Cine este Flavia Groșan, medicul pneumolog ce spune că a tratat peste 1.000 de bolnavi de COVID-19 cu propriul tratament

Cine este Flavia Groșan

Flavia Groșan a devenit cunoscută în țara noastră după ce a făcut niște declarații extrem de controversate referitoare la schema de tratament pentru coronavirus. Iată cine este, de fapt, Flavia Groșan și ce studii are aceasta.

Cine e Flavia Groșan. Ce studii are

Flavia Groșan este medicul care a stârnit revoltă prin cadrele medicale, după ce a declarat că a tratat 1.000 de bolnavi de coronavirus, fără spitalizare. Aceasta este cercetată de Colegiul Medicilor din România pentru aceste afirmații și chiar luni are o întrevedere cu Comisia de Etică.

Flavia Groșan a terminat Facultatea de Medicină n anul 1991 și de atunci profesează. Aceasta nu a reușit să ia rezidențiatul și a fost angajată la un dispensar, într-un sat.

După aceea, a reușit să ia examenul de rezidențiat și a început practica efectivă.

”În 1991 am terminat facultatea. M-am dus la primul Rezidențiat, pe care nu l-am luat pentru că munceam foarte mult ca și stagiară. Tot timpul am muncit foarte mult. M-am dus la concurs pentru dispensarele care erau atunci. A fost un concurs cu patru persoane pe loc, într-un sătuc superb. Am stat un an acolo, apoi am luat Rezidențiatul și apoi am început. Aceasta a fost inclusiv cadru universitar. Am vrut să fiu și eu cadru didactic universitar, m-am dus la concurs. Am fost preparator cinci ani, șef de lucrări încă cinci ani, apoi am zis stop! (…) Pacientul a fost prioritatea mea, atât m-a interesant (…) Pe unde am plecat am lăsat ceva în urmă”, a povestit medicul Flavia Groșan la Antena 3.

Controversa provocată de Flavia Groșan

Flavia Groșan a povestit că a venit cu propria schemă de tratament, din cauză că cel existent era unul foarte dur.

“Mi s-a părut extraordinar de dur tratamentul. Și eu am găsit o variantă foarte ieftină, cu medicamente din nomenclatorul Ministerului Sănătății. Ieftine și o combinație incredibil de frumoasă. Eu n-am crezut că eu pot sa deranjez în halul ăsta”, a povestit medicul pneumolog.

Aceasta a fost, de asemenea, șocată când a aflat ce scandal a provocat.

„Prieteni, sunt puțin năucită. Cum e posibil ca o schemă terapeutică logică, ieftină, în jur de 100 ron, cu medicamente aflate în nomenclatorul ANM și MS, care pot fi compensate, poate să determine asemenea furtună mediatică. Incredibil. Cred că mai mult enervează ca n-o fac publica. Și n-am s-o fac. PS Beatrice Mahler, hai ca ma cunosti. Știi foarte bine, că nu folosesc Ivermectina, Dexametazona și Azitromicina”, a argumentat Flavia Groșan pe facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: