Redactia.ro
Home » Monden » Cine este fratele Adelinei Pestrițu? Vedeta e foarte apropiată de el

Cine este fratele Adelinei Pestrițu? Vedeta e foarte apropiată de el

fratele adelinei pestritu

Pe ea o știm de mai bine de zece ani, de când a intrat în showbizul românesc prin prisma divorțului de Liviu Vârciu. Între timp, vedeta TV a trecut prin mai multe despărțiri publice, dar și un nou mariaj și… o naștere. Puțini știu, însă, cine este fratele Adelinei Pestrițu și ce relație au cei doi.

Cine este, așadar, fratele Adelinei Pestrițu

Deși are o viață publică, Adelina Pestrițu a încercat să-și țină familia departe de ochii curioși ai lumii. Ea a declarat, în 2017, că părinții ei sunt oameni simpli și că sunt divorțați încă de când avea  14 ani. Puțini știu, însă, că vedeta TV are și un frate mai mare cu cinci ani, cu care are o relație foarte apropiată.

Marius, căci acesta este numele lui, este fratele Adelinei Pestrițu. El are 36 de ani și locuiește în București cu mult timp înaintea surorii lui celebre. De altfel, acesta este și motivul pentru care Adelina Pestrițu s-a mutat la București din Câmpulung Muscel. ”Am fost influențată de faptul că fratele meu era deja în București, m-am gândit că aici am o protecție, dacă vin într-un oraș străin măcar să fiu cu cineva din familia mea.”, a declarat ea pentru revista Tango.

Adelina Pestrițu, relație apropiată cu fratele ei

În ciuda faptului că nu a postat nicicând o fotografie publică cu fratele ei mai mare, Adelina are o relație foarte apropiată cu Marius. Cei doi vorbesc des, se văd la fel de des și mereu au fost complici. „Am un frate pe care îl iubesc și care mă iubește la nebunie. Este cu cinci ani mai mare decât mine. Avem o relație foarte specială, ne susținem, ne iubim foarte tare și nu facem nimic unul fără știrea celuilalt. Nu îmi amintesc să ne fi certat decât o singură dată.”, a mărturisit vedeta în cadrul aceluiași interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: