Redactia.ro
Home » Monden » Cine este fratele Vlăduței Lupău și ce meserie are. Artista este foarte mândră de el

Cine este fratele Vlăduței Lupău și ce meserie are. Artista este foarte mândră de el

GALERIE FOTO (4) Câte clase are, de fapt, Vlăduța Lupău? Puțini cunosc acest detaliu despre ea 

Vlăduța Lupău a devenit una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Artista își bucură publicul de fiecare dată când este invitată la un eveniment.

Cu toate astea, puțini știu că vedeta are un frate cu care are o relație extraordinar de bună și de fiecare dată când are ocazia, acesta se mândrește cu el.

Vlăduța Lupău are un frate cu care se mândrește

Vlăduța Lupău s-a făcut remarcată în domeniul muzicii cu vocea ei inconfundabilă, iar oamenii deja o îndrăgesc și adoră să o asculte când este invitată la evenimente.

Chiar dacă artista este cunoscută în toată țara, puțină lume știe că vedeta are un frate cu care se înțelege foarte bine.

De când a devenit vedetă, Vlăduța a preferat să-și țină familia departe de ochii lumi, dar de curând aceasta a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de fratele ei.

O fană a întrebat-o pe artistă cum se înțelege cu fratele, iar răspunsul ei a stârnit râsete. ”Ca frații :)))”, a scris cântăreața, și a atașat mesajul alături de poza în care cei doi apar.

Din câte se poate observa, Vlăduța și Bogdan Lupău se înțeleg foarte bine, iar relație dintre cei doi este una specială.

Vladuta Lupau
Fratele Vladutei Lupau

Vladuta Lupau si fratele ei

Vladuta Lupau
Vladuta Lupau impreuna cu fratele ei

Vlăduța Lupău este medic?

În fotografia postată de artistă, cei doi apar îmbrăcați în medici, iar întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost dacă cei doi sunt cu adevărat medici.

Ei bine, se pare că artista este și medic veterinar, aceasta urmând cursurile Facultății de Medicină Veterinară, facultatea pe care mai mulți membri de familie au urmat-o.

Însă, se pare că vedeta nu s-a mulțumit doar cu facultatea și a urmat și studiile locale în același domeniu.

Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale”, a spus Vlăduța Lupău.

Vlăduța a ales această cale a medicinei pentru animale,pentru că și mama sa este de profesie medic veterinar iar tatăl, inginer zootehnist.

Chiar dacă a fost greu în ultimii ani, Vlăduța a reușit să devină medic veterinar și să devină și una dintre cele mai talentate artiste de muzică populară din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: