Redactia.ro
Home » Știri » Cine este „îngerul” copiilor bolnavi de la Institutul Fundeni: „Suferinţa profundă a lovit în mine”

Cine este „îngerul” copiilor bolnavi de la Institutul Fundeni: „Suferinţa profundă a lovit în mine”

Aceasta este povestea impresionantă a preotului care s-a transformat în înger pentru copiii bolnavi de la Institutul Fundeni. El se numeşte Mihail Bucă. Din păcate, de curând, fiica lui s-a îmbolnăvit şi a fost internată la Institutul Fundeni.

Niciodată nu m-am gândit că suferinţa, o suferinţă profundă va lovi în mine”, a mărturisit părintele.

Organizează campanii de strângere de fonduri

Preotul organizează campanii pentru a strânge fonduri care se duc în totalitate pentru ajutorarea micuților de la Institutul Oncologic. Însă asta nu e tot, pentru că preotul apelează și la rugăciune.

De asemenea, părintele Mihail Bucă se roagă de luni de zile cu lacrimi fierbinți pentru ca Dumnezeu să se îndure de micuții care suferă și care își duc crucea așa cum pot.

Am avut multe concerte umanitare și aceste concerte umanitare au fost pentru copii, pentru mame cu diferite cauze și niciodată nu m-am gândit că suferința v-a lovi mine, adică o suferință profundă.

Din cei cinci copii, patru sunt sănătoși. M-am simțit pierdut. Nu știu cum să mă rog. Am nevoie de oameni care vin lângă mine, Oameni care gândesc limpede.

Am primit sfatul de la muți preoți care mi-au spus: Dumnezeu are cu tine o lucrare. Lucrarea este Iren. Am văzut că toată lumea se roagă pentru noi, am zis zic trebuie să fac ceva pentru această secție de Oncologie Pediatrică„, a povestit preotul.

Ajută secția de Oncologie Pediatrică a spitalului Fundeni

Pe de altă parte, părintele ne sfătuiește să nu se pierdem credința în momentele grele prin care trecem, pentru că Dumnezeu are mereu un scop pentru noi.

Când faci bine, Dumnezeu vine lângă noi. Să nu vă feriți, să faceți bine oricât puteți, cât de mic acel bine să adună și intrăm toți într-un univers al dragostei, pentru că asta este esența.

Hai să încercăm să aducem aparatură modernă, să încercăm cât putem. Îmi doresc foarte mult să facem un spațiu de joacă.

Din păcate, spitalele sunt vechi, nu avem ce să facem. Ne-am gândit cu doamna manager să facem sus pe terasă spitalului. Îi rog pe toți care vor să vină către noi cu idei, cu finanțe să facem sus un loc de joacă pentru copii.

Fiecare cu cât puteți să ajutați acești copii, să le aducem zâmbetul pe buze, Hai să facem toți o lume mai bună, să ajutăm la spitalul nou”, a mai transmis preotul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: