Redactia.ro
Home » Monden » Cine este invitatul special la Revelionul lui Dan Negru. Imagini de la filmări

Cine este invitatul special la Revelionul lui Dan Negru. Imagini de la filmări

GALERIE FOTO (4) Cine este invitatul special la Revelionul lui Dan Negru

Cine este invitatul special la Revelionul lui Dan Negru. Prezentatorul TV va fi alături de români și anul acesta. Dan Negru va prezenta cel de-al 22-lea Revelion, iar telespectatorii vor avea parte de surprize mari. Câteva dintre acestea au fost dezvăluite chiar de Dorian Popa, unul dintre invitații speciali ai show-ului.

Cine este invitatul special la Revelionul lui Dan Negru. Imagini de la filmări

Cine este invitatul special la Revelionul lui Dan Negru. Prezentatorul TV pregătește noul spectacol de Revelion, pentru 2022. Dan Negru a dezvăluit câteva nume importante care va participa la Revelion 2022, iar printre acestea se numără Nicolae Furdui Iancu, Gheorghe Zamfir, Dorian Popa sau Bianca Drăgușanu. Pe pagina sa de Instagram, Dorian Popa a postat câteva imagini de la filmări și le-a spus fanilor cine este unul dintre invitații speciali la cel mai mare Revelion din istoria televiziunii. Luis Stan se numără printre invitații speciali la marele show.

Se pare că artistul a venit cu un platou aranjat din propriul său restaurant. Alături de Luis a venit și iubita sa. De asemenea, în filmările postate de Dorian se poate observa că Dan Negru și Mirabela Dauer au fost încântați să îl vadă pe Luis.

Dan Negru a confirmat că va avea loc cel mai mare Revelion din istoria televiziunii. Vedeta tv anunță surprize de proporții pentru telespectatori. „Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta. Am și văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta.Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: «Ce faceți de Revelion?», pot s-o confirm: «Hai tot cu mine și a 22-a oară!»” , a spus Dan Negru.

Dan Negru, despre Revelionul 2022

În spectacolul de Revelion pe care îl pregătește anul acesta, Dan Negru va avea aproape 90 de invitați, dintre care cea mai mare parte au și semnat contracte. „Deocamdată, am semnați cu vreo 87 de artiști! Am tot felul de vedete. De la Dorian Popa la Nicolae Furdui Iancu, de la Dorel Vișan la Bianca Drăgușanu. Încerc să acopăr toată plaja”, a spus realizatorul de televiziune.

Potrivit unor surse din Antena 1, costurile cu invitații se ridică la aproximativ 200.000 de euro. De asemenea, spațiul publicitar ar fi fost achiziționat deja de agenții, dat fiind succesul pe care l-a avut Dan Negru anul trecut. Vedeta tv și echipa sa de la Antena 1 sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru al 22-lea Revelion pe care Dan Negru îl va găzdui pe micile ecrane. Filmările pentru Revelionul Starurilor se pare că au început, păstrând tradiția de mai bine de două decenii.

„Filmările vor avea loc la începutul lui decembrie, totul a fost cu emoții. Dacă luna trecută au acceptat provocarea doar 50 de invitați, mulți dintre ei refuzând să mai vină la filmări din cauza numărului alarmant de cazuri de Covid-19, iată că, odată cu relaxarea situației, alți 40 de artiști l-au bombardat pe Dan Negru cu telefoane, spunându-i: ”Venim, Dane, ca să ne mai vadă lumea și pe noi, la televizor!, a mai spus Dan Negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: