Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubita lui Babasha. Tânăra i-a fost alături când a fost huiduit pe Arena Națională

Cine este iubita lui Babasha. Tânăra i-a fost alături când a fost huiduit pe Arena Națională

GALERIE FOTO (3)

Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, a devenit cunoscut peste noapte în toată România după ce a fost invitat să cânte alături de trupa britanică Coldplay pe scena Arenei Naționale. La doar 22 de ani, tânărul cântăreț de manele a trăit o experiență unică, una care i-a adus atât notorietate, cât și o serie de provocări neașteptate. Momentul care ar fi trebuit să fie apogeul carierei sale s-a transformat într-o controversă, după ce a fost huiduit de public în prima seară a concertului.

Pentru mulți, participarea lui Babasha alături de Coldplay a fost o surpriză. Așteptările publicului pentru un concert al uneia dintre cele mai mari trupe din lume nu includeau, cu siguranță, un moment de manele. Astfel, când Babasha a urcat pe scenă, reacția audienței a fost una vehement negativă, fiind întâmpinat cu huiduieli și fluierături. Acesta a fost un șoc nu doar pentru artist, ci și pentru cei care au organizat evenimentul.

Cine este iubita lui Babasha

În aceste momente dificile, Babasha nu a fost singur. Iubita sa, cunoscută sub numele de scenă Ruxit, i-a fost alături în fiecare pas. Ruxit, care are peste 63 de mii de fani pe Instagram și colaborează cu Global Records, a postat un mesaj de susținere pe rețelele de socializare, subliniind că este mândră de curajul și determinarea lui Babasha. De asemenea, familia și prietenii apropiați i-au oferit sprijinul necesar pentru a trece peste momentele de tensiune.

Cei doi artiști au colaborat la un moment dat pentru piesa „Decât singurei”, care a fost bine primită de fani. Această colaborare nu doar că a consolidat relația lor personală, dar a și demonstrat că pot lucra bine împreună pe plan profesional. Sprijinul reciproc și colaborările de succes au fost factori esențiali în a face față valului de critici și hate-ului de pe rețelele de socializare.

Mesajul lui Babasha de după concert

În ciuda reacției negative inițiale, Babasha nu s-a lăsat intimidat. A revenit pe scenă a doua seară, determinat să demonstreze că poate oferi un spectacol de calitate. De data aceasta, publicul a fost mult mai receptiv, aplaudându-l și oferindu-i susținerea de care avea nevoie. Cu toate acestea, opiniile au rămas împărțite, cu mulți fani Coldplay alegând să părăsească concertul după momentul său.

În urma experienței sale, Babasha a transmis un mesaj emoționant despre ce a însemnat pentru el să urce pe scenă alături de Coldplay. „A fost o onoare imensă și o experiență pe care nu o voi uita niciodată. Am învățat multe și sunt recunoscător pentru susținerea celor care au crezut în mine”, a declarat tânărul artist. El a subliniat că, deși reacțiile au fost mixte, oportunitatea de a cânta alături de una dintre cele mai mari trupe din lume a fost un vis devenit realitate.

Deși reacțiile inițiale la prestația sa au fost mixte, Babasha a reușit să transforme experiența într-o oportunitate de creștere. „Am învățat că trebuie să îți urmezi visurile, indiferent de obstacole. Voi continua să îmi dezvolt cariera și să aduc bucurie fanilor mei”, a spus artistul. Determinarea și dorința de a continua pe acest drum au fost evidente în discursurile sale ulterioare.

Numeroase vedete din industria muzicală și-au exprimat părerea despre momentul controversat. Unii l-au susținut pe Babasha, apreciind curajul său de a se urca pe scenă în fața unui public dificil, în timp ce alții au fost critici. Indiferent de opinii, momentul a fost unul de referință în cariera tânărului artist, atrăgând atenția asupra sa și punându-l în centrul unei dezbateri naționale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: