Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubitul Patriziei Paglieri? Bărbatul e mai tânăr decât ea

Cine este iubitul Patriziei Paglieri? Bărbatul e mai tânăr decât ea

Cine este iubitul Patriziei Paglieri? Bărbatul e mai tânăr decât ea

Cine este iubitul Patriziei Paglieri? Acesta se iubește de patru ani cu un afacerist străin, originar din Sicilia. 

Cine este iubitul Patriziei Paglieri? Bărbatul e mai tânăr decât ea

Patrizia Paglieri e bucătar de ani buni, a apărut în diverse show-uri culinare la mai multe emisiuni de televiziune. Acum, vedeta participă alături de Francesco, fiul ei, la „Asia Express”, sezonul 4. Aceasta a făcut recent dezvăluiri despre relația de dragoste în care e implicată. Vedeta se iubește de patru ani cu un afacerist străin, originar din Sicilia. Cei doi nu sunt de aceeași vârstă, iubitul ei fiind cu doi ani mai tânăr.

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară. O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă”, a declarat Patrizia Paglieri pentru click.ro.

Originară din Italia, Patrizia Paglieri s-a mutat în țara noastră în 1993, însă a durat destul de mult până a reușit să se acomodeze.

„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine. Și în momentul în care am deschis și ristorante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam. (…) Viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea!”, a declarat Patrizia Paglieri pentru restograf.ro, anul trecut.

Ce prețuri are la restaurantele ei după participarea la Asia Express

Patrizia Paglieri și-a deschis un restaurant cu circuit închis imediat după participarea la Masterchef România. Cunoscutul Chef a menționat că nu multă lume știe despre acest restaurant, dorindu-și să-și selecteze clientela.

„Sunt din ’93 în România, dar nu sunt cunoscută pentru că am avut un business cu o clientelă foarte restrânsă, de top, pe circuit închis 80%. Am avut restaurant cu produse premium şi n-am avut nevoie de publicitate”, povestea chef Patrizia, într-un interviu pentru restograf.ro.

De asemenea, acum cu participarea la Asia Express, aceasta a trecut la următorul nivel, mărind prețurile din meniu. Desigur, multe dintre ele se aseamănă cu sumele găsite în alte meniuri din localuri diverse aflate în Capitală.

Restaurantul deținut de Patrizia este cu specific italian și este situat pe Calea 13 Septembrie din București. Iată câteva dintre preparatele sale:

Burger cu carne de vită Angus – 39 de lei
Porție de cartofi – 10 lei
Pizza (diverse sortimente) – între 24 și 49 de lei
Supă cremă de ciuperci și hribi – 22 de lei
Supă de fructe de mare și somon – 69 de lei
Paste (diverse sortimente) – între 25 și 30 de lei
Fructe de mare (creveți, somon la grătar, lup de mare, midii în vin alb – între 37 și 69 de lei

La sfârșitul concursului de la Antena 1, Patrizia și fiul ei au investit într-o nouă afacere. Aceștia au dat drumul la delivery, după ce au făcut câteva renovări. „Abia am terminat de renovat bucătăria de restaurant și am dat drumul la delivery. Sunt foarte obosită. A durat 3 săptămâni, am avut cumpărată aparatura și am schimbat gresia, am dat 6.000 de euro. Mă ajută Francesco, am dat drumul la mâncare, lumea zicea că m-a așteptat multă vreme. Fac meniu mixt, fac paste, meniu italienesc, de-ale mele, cu ierburi aromatice. Dar meniul este mult mai mic ca la restaurant, nu-l am decât pe fiul meu. El e cel mai bun ajutor, pentru că face cu suflet, pentru casă. Vă aștept la Arromi, nume care vine de la iarba aromatică pe care o folosesc în mâncare”, a declarat Patrizia pentru Click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: