Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Jamarr, copilul de 11 ani care a ajuns direct din mahala în topurile muzicale din România? Foamea a fost până nu demult cea care îl trezea zi de zi

Cine este Jamarr, copilul de 11 ani care a ajuns direct din mahala în topurile muzicale din România? Foamea a fost până nu demult cea care îl trezea zi de zi

GALERIE FOTO (12) Cine este Jamarr, copilul de 11 ani care a ajuns direct din mahala în topurile muzicale din România? Foamea a fost până nu demult cea care îl trezea zi de zi

Trăia într-o sărăcie lucie, într-o mahala de lângă Cluj, iar foamea a fost până nu demult cea care îl trezea zi de zi. Jamarr n-a avut prea multe șanse în viață, dar talentul neașteptat a făcut ca acum să aibă ce pune pe masă. Iată cine e copilul de doar 11 ani care a ajuns direct din mahala în topurile muzicale din România!

Cine este Jamarr, copilul de 11 ani care rupe Tendința pe YouTube?

Manageriat și impresariat de catre DeSanto si Laya, Jamarr este un copil fenomen si este cel mai popular artist în devenire la ora actuală din România. Micuțul a lansat 2 piese muzicale în decursul a 10 zile, iar acum ambele se regăsesc tendințe pe platforma YouTube.

Piesa „Coboara Doamne intr-o zi ” este colindul ce a încălzit inimile multor romani în perioada aceasta a anului si în doar 36 de ore a adunat peste 350k vizualizari, ocupând locul 6 în Tendințe. iar cea de a 2-a piesă, „Toți avem defecte” a strans 250K vizualizari in 4 zile si sta pe locul 24 in Tendinte.

Jamarr s-a născut în Cluj, într-o familie care are o situatie materiala precară. Familia Varga este numeroasă, fiind 12 la număr, tatăl, mama acestuia, 2 frati, 2 surori, 2 cumnati si un nepot si 2 caini. Aceștia sunt pocăiți creștin.

Jamarr este mezinul pieței muzicale din România, la numai 11 ani, a atins recordul de peste 1 Milion de vizualizari pe platforma TikTok in primele 24 ore de la crearea contului, fiind cunoscut pe internet cu numele sau real, Cosmin.

Sursa foto: Captură ecran YouTube

Mulți îl aseamănă cu celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo

Copilul este acum un fenomen! Acesta a inregistrat in doar 6 ore 5 piese muzicale in Studioul DeSanto Music, susțin producătorii.

Mulți îl aseamănă cu celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo pentru fizionomia sa, dar și pentru devotamentul față de talentul său.

Barăcile Cantonului unde locuiește familia acestuia adăpostesc 900 de oameni, din care aproximativ 600 sunt copii. Pentru a ajunge la „locul de joacă”, copiii sunt nevoiți să traverseze căile ferate dezafectate, cioburi si gunoaie.

Oamenii din comunitate iși pregatesc mâncarea cu ajutorul buteliilor gpl și își încălzesc locuințele iarna cu lemne, dar și alte improvizatii. Cantonul beneficiază de un număr de 12 toalete ecologice, dar și 6 dușuri publice. Aici are loc cel puțin un incendiu in Canton.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: