Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Karina, ultima concurentă eliminată de la Survivor. Cum a ajuns în emisiunea de la Kanal D

Cine este Karina, ultima concurentă eliminată de la Survivor. Cum a ajuns în emisiunea de la Kanal D

Cine este Karina de la survivor

Karina a fost eliminată de la Survivor. Pentru că Războinicii au pierdut lupta pentru imunitate. De aceea, au nominalizat-o pe Karina să lupte cu Elena Ionescu, pentru voturile publicului. În luptă, Karina a pierdut și a fost eliminată!

Eliminare surpriză la Survivor România. Cine este Karina

În lupta voturilor pe care a purtat-o contra Elenei Ionescu, Karina a pierdut. După ce, săptămâni la rândul, Războinicii au câștigat lupta pentru imunitate, au pierdut lupta. Au susținut consiliul de eliminare și au decis să nominalizeze 2 persoane care sa se lupte cu Elena pentru locul din competitie.

Lola si Karina au fost votate de Războinici. În lupta dintre cele 3, Karina a fost cel mai putin votata de public. De aceea, Karin a părăsit Survivor România.

Elena Karina Fetica are 24 de ani și este din Craiova. Tânăra este masterandă în International Economics și Business Administration. Karina a absolvit Facultatea de Finanțe Bănci. Tânăra este pasionată de mașini, având un vlog dedicat industriei auto. Karina a practicat kickboxing timp de 3 ani și e pasionată de fitness.

A fost greu pentru Karina să părăsească emisiunea și pe iubitul său, Andrei

Momentul plecării Karinei din emisiunea Survivor de la Kanal D a fost unul extrem de trist. Acum, ea se desparte și de iubitul său, Andrei.

„Sunt fericită pentru că mi-am dovedit mult mai multe decât am sperat vreodată! Am trecut prin toate stările. Cred că am rămas fără cuvinte. Rareori mi se întâmplă. Sper să fie cât mai mulți războinici în finală. Chiar cred că avem mult mai multă susținere”, a spus, emoționată Karina.

Nici pentru iubitul ei, eliminarea Karinei nu a fost ușor de suportat:

„Bănuiam că se va ajunge aici. E un moment foarte greu. Parcă s-a rupt ceva din mine. Îmi pare rău că n-am putut să lupt așa cum a făcut-o ea. Știu că mai e puțin și o să ajungem acasă”, a declarat Andrei.

Elena Karina Fetica i-a furat inima lui Andrei Ciobanu pe platourile de filmare de la “Survivor România”. Au fost surprinși în mai multe ipostaze intime și au recunoscut că sunt împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: