Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express. Au făcut nunta anul trecut 

Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express. Au făcut nunta anul trecut 

George Tănase, cunoscutul comediant și fost co-prezentator al emisiunii „Dimineața cu noi” de la Kanal D, este în lumina reflectoarelor pentru talentul său comic, iar acum participarea sa în cadrul show-ului „America Express,” sezonul 6 îi ține în suspans pe toți fanii săi. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu detalii despre viața sa privată, în special despre soția sa, Lorena Pancu. Cei doi s-au căsătorit anul trecut. Iată detaliile!

Cine este Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express

George Tănase și Lorena Pancu au o relație de aproape 7 ani, o poveste de iubire care s-a desfășurat discret. Chiar dacă George este extrem de activ pe platformele online și în lumina reflectoarelor, cei doi au păstrat viața lor privată departe de ochii publicului în cea mai mare parte a timpului.

În ceea ce o privește Lorena Pancu, aceasta este o femeie extrem de frumoasă care i-a cucerit inima lui George Tănase. Cu toate că nu este o prezență constantă în mediul online sau în mass-media, atunci când apare, impresionează cu frumusețea și eleganța sa. Cu un corp de invidiat, se poate spune că este o prezență fermecătoare în viața actorului de comedie.

Pe lângă aspectul său atrăgător, Lorena Pancu are și o carieră de succes în domeniul sănătății. Ea este medic nutriționist și se preocupă intens de sport și alimentație sănătoasă.

Cuplul se bucură de aproape un deceniu de iubire și fericire, iar acest lucru este evident în imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, în care apar în diverse escapade romantice și vacanțe de vis. Cu fiecare postare, George Tănase demonstrează cât de îndrăgostit este de soția sa, iar acești ani petrecuți împreună par a fi doar începutul unei povești de dragoste ce se anunță a fi una lungă și fericită.

Cât despre modul în care cei doi s-au întâlnit, povestea lor de dragoste a început acum aproximativ șapte ani, când Lorena a participat la unul dintre spectacolele lui George Tănase. Prima întâlnire a avut loc în orașul Iași, la spectacolul comediantului, și a continuat într-un club local. Deși George nu era un fan al cluburilor, el a fost convins să meargă acolo de către un prieten, și astfel a avut ocazia să o întâlnească pe femeia care avea să-i devină soție. A fost dragoste la prima vedere, iar din acea zi, viața lor s-a schimbat pentru totdeauna.

„A fost la un spectacol de-ale mele din Iași. A prins chiar ultimul loc în sală, pentru că nu era hotărâtă dacă vine sau nu. După spectacol, n-a avut curaj să vină să facă o poză cu mine, deși era lângă mine, dar eu stăteam pe telefon, de anxios ce sunt în societate și a plecat la club. Noi niciodată nu mergeam în club, dar un prieten avea masă acolo și m-a rugat cu cerul și pământul să mergem în club și am mers până la urmă”, a povestit George Tănase, concurentul de la America Express, sezon 6, conform viva. 

Lorena Pancu, soția lui George Tănase au făcut nunta anul trecut 

Cererea în căsătorie a fost un moment special și plin de umor, la fel cum te-ai aștepta de la un comediant ca George Tănase. El a ascuns inelul de logodnă în niște șosete și, într-o zi, când au schimbat niște avioane în aeroport, el a realizat că a pierdut inelul. A fost o experiență stresantă pentru el, dar în cele din urmă a reușit să-i ofere Lorenei Pancu un moment de neuitat.

„Cererea în căsătorie a fost un spectacol total. Mi-am dorit să fie amuzantă, dar și inedita. Am ascuns inelul în niște șosete și când am schimbat noi niște avioane pe acolo. Fix în ziua în care trebuia să o cer am văzut un șnur scod. Era șnurul de la cutia cu inelul și când am ajuns în aroport am avut o răbufnire. Am zis: Am pierdut inelul. Și ea a întrebat ce inel? Inelul cu care trebuia să te cer”, dezvăluia George Tănase, conform Antena Stars.

Nunta lor a avut loc anul trecut, în luna septembrie, și a fost o ocazie de sărbătoare și distracție pentru cei doi îndrăgostiți. Cu o carieră de succes și o dragoste profundă pentru sport și nutriție sănătoasă, Lorena Pancu și George Tănase formează un cuplu admirabil, iar fanii lor urmăresc cu interes evoluția relației lor.

„Am înmatriculat-o pe Tănase”, scria comediantul George Tănase atunci pe rețelele sociale, în ziua nunții cu Lorena Pancu.

Astfel, Lorena Pancu, soția lui George Tănase de la America Express, este mult mai mult decât o prezență în umbra celebrului comediant. Ea este o femeie frumoasă, inteligentă și pasionată de sănătate și sport, care împreună cu soțul său trăiește o poveste de dragoste deosebită, cu multe momente frumoase și amintiri de neuitat.

 

Sursa foto: viva.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: