Redactia.ro
Home » Monden » Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021. Nu o să-ți vină să crezi!

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021. Nu o să-ți vină să crezi!

GALERIE FOTO (4) Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021. Telespectatorii emisiunii Survivor România au avut parte de o adevărată surpriză când Daniel Pavel a anunțat că marele sportiv Cătălin Moroșanu părăsește competiția din cauza unei accidentări pe teren. Și mai surprinși au fost să afle că în locul va veni  Ștefan Ciuculescu, fostul portar al FCSB. Cu toate că multă lume îl cunoaște, puțini știu că mama lui a fost un adevărat exemplu pentru sportul corpului și al minții. Scrima!

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021. Nu o să-ți vină să crezi!

Cine este mama lui Ștefan Ciuculescu, noul concurent de la Survivor România 2021. Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România după aproape patru luni de la începerea show-ului. Din păcate, în urma unei accidentări pe teren, medicii au decis ca marele sportiv să părăsească competiția. Anunțul a fost făcut de prezentatorul Daniel Pavel, iar la scurt timp după plecarea lui Moroșanu, în locul lui a venit fostul portar al FCSB, Ștefan Ciuculescu.

Tânărul în vârstă de 27 de ani este pregătit să înfrunte cele mai grele condiții din Dominicană. Se știe că portarul este pasionat de sport încă din copilărie. S-a făcut remarcat ca portar la Steaua Bucureștu, unde a făcut parte din echipa de juniori. De asemenea, Ștefan a jucat la mai multe cluburi din țară, iar înainte să plece la Survivor, a fost portarul echipei Rapid București.

Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că tânărul a avut două exemple sportive în familie. Mama sa, Alina Ciuculescu este campioană la spadă și floretă, cu un palmares excepționat. Aceasta a fost medaliată cu argint și bronz la Campionatele Mondiale Militare cu echipa de spadă și floret, a fost componentă a echipei naționale de spadă a României, câștigând de cinci ori Cupa României la spadă, devenind și campioană națională la această armă.

Mai mult, alături de Alina Ciuculescu se leagă o performanță incredibilă a echipei de spadă seniori feminin a României. Cu Alina, în calitate de antrenor secund, România a cucerit în iunie 2017 medalia de bronz la Campionatul European de seniori de la Tbilisi. În ceea ce-l privește pe tatăl sportivului, acesta a fost fotbalist și fost arbitru divizionar.

Ștefan, pasionat de karting

Putem spune că Ștefan este pasionat de mai multe sporturi. Acestuia îi place karting-ul, îi place să schieze și să pescuiască. Ștefan a acceptat să participe în emisiunea Survivor România pentru a-și demonstra cât este de puternic. Portarul este convins că se va descurca în junga dominicană și se consideră un om de echipă, datorită meseriei sale.

Momentan nu se știe din ce echipă va face parte sportivul, dar telespectatorii vor afla în zilele următoare. Noul concurent de la Survivor se declară un rapidist convins, iar în urmă cu ceva timp, menționa într-un interviu că a fost susținut de multă lume de când a intrat în echipa. „Pe plan profesional am învățat foarte multe. Am avut un om lângă mine care m-a ajutat și m-a învățat extrem de multe lucruri și țin să îi mulțumesc și lui.Știind și greșelile mele din trecut, am învățat să nu le mai fac și pot să spun că și asta pot să trec la plusuri. Vrei, nu vrei, te schimbă lucrurile astea și te gândești la ele, știi?”, declara Stefan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: