Redactia.ro
Home » Știri » Cine este managerul demis de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Suma fabuloasă pe care o câștiga lunar

Cine este managerul demis de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Suma fabuloasă pe care o câștiga lunar

Ca o primă măsură după tragedia de la Constanța, premierul Florin Cîțu a cerut primarului Constanței să demită pe managerul spitalului de Boli Infecțioase. Este vorba de Stela Halichidis, care se află la conducerea spitalului din 2009.

Imediat după primele informații despre tragedia de la Constanța, Guvernul a anunțat că premierul Florin Cîțu a fost informat despre incendiu. Pe toată perioada desfășurării intervenției, premierul a ținut legătura cu reprezentanții MAI și cu Ministerul Sănătății, dar și cei ai prefecturii Constanța.

Și ca primă decizie luată de premier, s-a cerut demiterea managerului spitalului, Stela Halichidis.

Cine este managerul demis de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

Stela Halichidis conduce Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța încă din 2009. În vârstă de 54 de ani, aceasta este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din Capitală, din 1993.

Potrivit datelor din declarația de avere, Stela Halichidis deține 50% dintr-un teren intravilan de 193 mp achiziționat prin împrumut cu ipotecă în 2001.

Totodată, are 1/6 dintr-un teren intravilan de 3731 mp achiziționat în anul 2012, dar și 1/4 din 9,5 ha și 532 mp de teren moștenit în anul 2011 și 1/2 dintr-un loc de veci dobândit prin moștenire.

Stela Halichidis în declarația de avere că deține ½ dintr-o casă de locuit de 93 mp construită în anul 2006, 1/6 dintr-o casă de vacanță de 427 mp construită în 2013 și 1/2 dintr-o criptă de 3 mp moștenită în anul 2011.

Suma fabuloasă pe care o câștiga lunar managerul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța

Cât despre salariu, Stela Halichidis a trecut venitul obținut anul trecut de la Universitatea Ovidius Constanța, în valoare de 115.099 lei, dar și salariul obținut de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanţa, cifrat la 173.999 lei.

Așadar, doar în ultimul an, Stela Halichidis a încasat o sumă totală de 289.000 lei, adică peste 24.000 lei pe lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: