Redactia.ro
Home » TV » Cine este Melania Ghiburdel de la „Românii au talent 2024”, fetiţa de 6 ani care a primit 4 de „DA” pentru calcule mentale complexe

Cine este Melania Ghiburdel de la „Românii au talent 2024”, fetiţa de 6 ani care a primit 4 de „DA” pentru calcule mentale complexe

GALERIE FOTO (5)

Melania Ghiburdel, de la „Românii au talent 2024″, este o fetiţă de 6 ani care a impresionat juraţii cu calcule mentale complexe. Bineînţeles, a primit imediat patru de „DA”.

Micuţa vrea să devină profesoară, iar când Andi Moisescu a întrebat-o „ce va face cu elevii care nu reușesc să rezolve probleme atât de complicate așa cum o face ea”, ea a spus că „îi voi învăța și pe ei”.

Cine este Melania Ghiburdel?

Copila este din București, iar metoda „ABAC” și-a însușit-o încă de la vârsta de 4 ani și 8 luni, după cum chiar ea a precizat. Timp de cel puțin un an s-a antrenat asiduu, iar jurații au rămas mască în fața abilităților sale.

Nu doar că le rezolvă rapid, dar poate calcula în materie de secunde, oferind răspunsurile „la comandă”.

Mama ei este analist bancar

Mama Melaniei lucrează ca analist bancar, iar asta explică de unde a moștenit copila talentul la matematică. Până acum, fetița de 6 ani nu a avut ocazia să-și pună în valoare talentul, deoarece concursurile de calcul mental sunt destul de rare.

Astfel, participarea la „Romanii au talent” este prima ei șansă de a-și demonstra talentul.

Se pare că Melania este și o actriță talentată. A avut ocazia să urce pe scena Operei Comice într-un spectacol pentru copii. Deși a simțit o ușoară emoție înainte de aceasta, experiența în sine a fost minunată.

Ce-ai făcut tu cu noi? Eu am crezut că tu o să cânți un cântecel de copii, ceva. Dar, uite, nimic nu este întâmplător, într-un sezon fenomen ne vin copii fenomen pe scenă”, a reacţionat Andra, după numărul susținut de Melania.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: