Redactia.ro
Home » Știri » Cine este milionarul român care și-a făcut cel mai luxos loc de veci din Bellu, cu patru etaje și lift? Actorul Toni Ionescu i-a făcut prezentarea 

Cine este milionarul român care și-a făcut cel mai luxos loc de veci din Bellu, cu patru etaje și lift? Actorul Toni Ionescu i-a făcut prezentarea 

Cine este milionarul român care și-a făcut cel mai luxos loc de veci din Bellu, cu patru etaje și lift? Actorul Toni Ionescu i-a făcut prezentarea 
Iată cine este milionarul român care și-a făcut loc de veci, de lux, cu lift  în cimitirul Bellu! Imagini cum rar ne este dat să vedem!

Cine este milionarul român care și-a făcut cel mai luxos loc de veci din Bellu, cu patru etaje și lift

Un milionar bine-cunoscut a ales să-și construiască un loc de veci de lux în prestigiosul cimitir Bellu. Acesta este Tiberiu Urdăreanu, proprietarul grupului de companii UTI Grup. Acest cavou de excepție, cu o construcție ce a implicat cheltuieli de aproximativ 100.000 de euro, se remarcă prin cele patru niveluri și un lift special conceput pentru a facilita accesul la toate punctele sale.

Locul de veci al lui Tiberiu Urdăreanu din cimitirul Bellu se evidențiază printr-un sistem de securitate sofisticat, care permite accesul doar persoanelor autorizate, prin intermediul unei cartele. Intrarea în cavou amintește de accesul într-un bloc, dar este mult mai tehnologizată și controlată. De asemenea, cavoul dispune de un sistem de alarmă cu senzori de mișcare, astfel încât orice încercare de escaladare a gardului va declanșa o alertă la serviciul de pază. Acest nivel de securitate arată determinarea de a păstra locul de veci în condiții perfecte și siguranță absolută.

Actorul Toni Ionescu i-a făcut prezentarea 

Cea mai mare aroganță. Aroganța maximă o avem aici. La familia Urdăreanu, Tiberiu Urdăreanu, unul dintre cei mai mari proprietari de firmă de IT din România.

A făcut această clădire din marmură neagră, arată a mausoleu, nu a mormânt. Clădirea are trei etaje subterane. Și în subteran puteți coborî cu liftul!”, a spus actorul Toni Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Cei care vizitează acest loc au parte de toate facilitățile necesare. Beneficiază de un sistem de ventilație menit să aducă aer proaspăt în clădire, aspect esențial dat fiind că aceasta se întinde pe patru nivele, cu trei dintre ele amplasate la subsol.

Cartelă de acces, aer condiționat, nu e chiar aer condiționat, e un sistem de ventilație. Să intre aer curat când vin vizitatori. Se spune că pentru mormânt s-au cheltuit 100.000 de euro. Mi se pare cea mai mare aroganță din România”, a mai spus Toni Ionescu.

Sursa foto: Facebook captură ecran

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: