Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cine este Monica Cadogan, femeia cu patru copii care a lansat pe piață Vivre

Cine este Monica Cadogan, femeia cu patru copii care a lansat pe piață Vivre

Cine este Monica Cadogan

Monica Cadogan este o femeie de succes. Are o afacere extrem de profitabilă, un soț iubitor, afacerist la rândul său și este mama a patru copii, din viața cărora face parte în mod activ. Iată cine este, de fapt, Monica Cadogan.

Monica Cadogan, o femeie de succes. Cine este ea

Monica Cadogan este deținătoare brandului Vivre și care are o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro. Încă din primul an, businessul ei a făcut primul milon de euro, iar acum își propune să depășească pragul de 150 de milioane de euro.

Monica Cadogan a dorit mereu să fire afaceristă, încă din liceu:

“Mi-am dorit să încep afacerile de la 16 ani. Şi a contat foarte mult, că atunci când aveam 14 ani tatăl meu s-a apucat de afaceri. Adevărul că pentru majoritatea copiilor părinţii reprezintă un model. Şi aşa e bine. Nu trebuie să fie singurul model, dar să fie un exemplu puternic. Pentru mine experienţa tatălui meu a fost una pozitivă. Şi acum e în zona de construcţii, dezvoltări, învăţate de la 0. Nu este mare, dar e bine dezvoltat. Practic, am avut întâi modelul tatălui meu şi apoi curiozitatea m-a dus pe căi noi”, a spus Monica Cadogan.

Monica Cadogan, o femeie plină de succes. Afacere și familie

Aceasta și-a cunoscul soțul când era deja în mrejele antreprenoriatului, așa că acesta știa la ce să se aștepte. Soțul ei este irlandez, tot afacerist și se numește Oliver Cardogan.

“Am intrat în zona de afaceri înainte de a avea familie. Am avut timp să mă definesc şi asta să devină o parte din mine. Adică atunci când soţul meu m-a cunoscut știa deja ca am mult interes pentru afaceri și și-a asumat, a înţelesș ce înseamnă. El este din Irlanda, se ocupă tot de afaceri, suntem o familie internațională, ceea ce aduagă o doză de exotism vieţii mele, că suntem jumătate irlandezi, jumătate români, deşi locuim aici, avem şi mentalitatea de acolo. Soţul are afaceri în România. Trebuie să comunici oamenilor ceea ce e important pentru tine şi să primesti înţelegere. Avem patru copii, trei fetiţe, una de 11, una de 9 și una de 5 ani și un băieţel de aproape 2 ani”, a mai spus ea.

La întrebarea „Cum este viața cu patru copii?”, ea răspunde:  Foarte tare. E ca atunci când îți cresc patru mâini. În afară de faptul că o să te pozeze toți și o să te întrebe ce faci cu ele, ele fac parte din tine și nu poți să mai trăiești fără ele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: