Redactia.ro
Home » TV » Cum poți să participi la emisiunea Imperiul Leilor de pe Pro TV

Cum poți să participi la emisiunea Imperiul Leilor de pe Pro TV

Imperiul Leilor

În curând la Pro Tv va începe un nou sezon din Imperiul Leilor. Pentru a te înscrie trebuie să accesezi pagina oficială a concursului și să completezi un formular.

În formularul completat trebuie să fie specificat ce idee ai pentru afacerea pe care vrei să o realizezi. Trebuie spus clar ce problemă poate rezolva ideea pe care o aveți, dar și ce ați reușit să realizați până în momentul în care v-ați prezentat la emisiune. Se vor aduna toate cererile, apoi se va face o selecție a participanților în noul sezon.
Emisiunea Imperiul Leilor se adresează celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor și au nevoie de ajutor. Cei care doresc să se dezvolte, sau să vadă dacă ideile lor de afaceri se pot realiza trebuie să întocmească un plan de afaceri pe care să-l prezinte grupului de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care sunt dispuși să-i ajute. Cei cinci antrepenori analizează fiecare afacere și decid dacă investesc sau nu, dar și ce sumă de bani pot da.

Imperiul Leilor se difuzează în peste 30 de țări de pe toate continentele

Imperiul Leilor este unul dintre cele mai de succes show de televiziune. În acest moment acest format este difuzat în peste 30 de țări. Portugalia, Japonia, Australia, Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, sau Israel. Oamenii de afaceri care sunt dispuși să investească, trebuie să descopere care dintre afacerile propuse sunt profitabile, și să lupte ca să câștige supremația asupra propunerii respective. Cei cinci oameni de afaceri sunt Cristian Onețiu, Dragoș Petrescu, Daniela Marișcu, Monica Cadogan și Mohammad Murad.

„Decizia de a mă implica în acest format și în această emisiune este pentru mine o continuare firească a ultimilor ani în care am susținut sute de antreprenori în programe de mentorat, atât personal, cât și la distanță. În următoarea perioadă îmi propun să fiu mult mai mult implicat ca investitor în afaceri ce au potențial internațional. Sunt foarte încântat că există o astfel de emisiune în România”, a declarat Cristian Onețiu.

Filmările pentru sezonul trecut au fost întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, dar acum show-ul va fi reluat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: