Redactia.ro
Home » Stil de viață » 3 idei de afaceri pe care să le începi pe timp de criză economică

3 idei de afaceri pe care să le începi pe timp de criză economică

idei de afaceri

Pandemia provocată de noul coronavirus a determinat o criză economică la nivel mondial. Îți poți deschide propria afacere, chiar și în aceste vremuri grele. Business-ul poate fi online sau fizic. Îţi prezentăm, în continuare, trei idei de afaceri pe care le poţi aborda în vremuri de criză.

Idei de afaceri în criză. Cursuri online

Te simţi pregătit să împărtăşeşti cu alţii experienţa şi cunoştințele acumulate de tine, într-un anumit domenu? Consideri că ai şi abilităţi pedagogice? Atunci, cursurile online, în plină pandemie, sunt pentru tine. Nu să le urmezi, ci să le predai, contra-cost, desigur.

Tot mai multe persoane sunt interesate să își dezvolte abilități pe care nu le au, apelând la astfel de lecții. Există site-uri dedicate, unde vei putea scoate la vânzare cursurile, cum ar fi Udemy. Cu ajutorul unor astfel de platforme, vei duce la transformarea acestei idei afaceri 2020 într-un real succes.

Idei de afaceri în criză. Social media manager

Specialiştii în gestionarea conturilor de social media sunt la mare căutare. Iar, acum, în pandemie, când comerţul online are succes garantat, astfel de experţi pot câştiga bani frumoşi. Într-adevăr, ramura încă pare la început la noi în ţară, dar e una foarte căutată, în special de către managerii din conducerea start-up-urilor, şefi care n-au ei timp să se ocupe de aşa ceva.

În concluzie, au nevoie de cineva care să le administreze toate rețelele de socializare. Deci, dacă ești expert în postări pe Facebook, trimiterea de mesaje scurte pe Twitter sau de distribuirea de poze pe Pinterest şi videoclipuri pe Youtube, ai putea fi la baza unei afaceri online profitabile în domeniul social media.

Idei de afaceri în criză. Service auto

De ce să-ţi deschizi un service auto? E simplu. Pe timp de criză, oamenii nu vor sau nu au bani ca să-şi cumpere o maşină nouă. Preferă s-o repare pe cea veche şi, deci, vor veni la tine, la service-ul auto. Dacă eşti un mecanic auto șomer sau dacă eşti un manager care dorește să înceapă o afacere de reparații auto, eşti un norocos pe timp de criză. Este probabil una dintre cele mai bune afaceri pe care le poți începe. Service-urile auto merg bine, ca afecere, chiar şi în afara perioadelor de recesiune economică, potrivit service-total.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: