Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Nicoleta Dragne, noua concurenta de la Bravo, ai stil! ”Nimeni nu a făcut asta în niciun sezon!”

Cine este Nicoleta Dragne, noua concurenta de la Bravo, ai stil! ”Nimeni nu a făcut asta în niciun sezon!”

Cine este Nicoleta Dragne, noua concurenta de la Bravo, ai stil! ”Nimeni nu a făcut asta în niciun sezon!”

Cine este Nicoleta Dragne, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Aceasta a reușit să capteze atenția juraților încă de la prima apariție. 

Cine este Nicoleta Dragne, noua concurenta de la Bravo, ai stil! ”Nimeni nu a făcut asta în niciun sezon!”

Cine este Nicoleta Dragne, noua concurenta de la Bravo, ai stil! Aceasta a reușit să capteze atenția juraților înca de la prima apariție pe podiumul fashion show-ului. Nicoleta a știut să se facă imediat remarcată, nefiind deloc străina de lumea showbiz-ului și mai ales a reality-show-urilor de televiziune.

Noua concurenta de la ”Bravo, ai stil! 2021” este recunoscută drept una din cele mai sexy prezente feminine de pe micul ecran. Aceasta a participat la numeroase show-uri TV făcându-se remarcată prin atitudine și stilul sexy care a atras privirile multor bărbați care i-au făcut curte de-a lungul timpului. Frumoasa competitoare a locuit pentru mult timp în Anglia unde a reușit să se împuna prin propriile forțe și să aiba o firma de curătenie. Nicoleta a revenit în România în momentul în care a hotărât să se înscrie la un reality-show matrimonial, lăsând afacerea din Anglia pe mâna unei prietene.

Dupa ce a hotărât că este momentul să se întoarcă definitiv în România prinzând gustul celebrității, Nicoleta și-a deschis aici un butic de haine care îi merge foarte bine. Îndragostită de lumea televiziunii, aceasta a decis că de afacerea cu haine din România să se ocupe sora ei o perioadă. Celor doua le-a mers foarte bine și Nicoleta a reușit să își mai deschidă un business tot cu haine, lasandu-i surorii sale cealaltă parte de afacere.

Pe plan personal, Nicoleta Dragne a recunoscut ca a avut o relație de foarte mulți ani cu un bărbat în Anglia și spune că odată ce a ajuns în România a realizat că este una toxică și a reușit să renunțe de tot la el.

Care este cea ma mare realizare a Nicoletei Dragne

Frumoasa concurentă de la ”Bravo, ai stil! 2021” se poate laudă în momentul de față cu cea mai mare realizare din viața ei și anume un băiețel superb pe nume Vladimir pe care îl are împreună cu un fost concurent de la un reality-show la care au participat împreună.

Este vorba de un tânar om de afaceri din Timișoara, Bruno Alin de care s-a despărțit la scurt timp după nașterea lui Vladimir. Cei doi sunt în relații foarte bune și își cresc împreună copilul fiind chiar și așa o familie fericită.

Nicoleta Dragne este una din cele mai sexy mămici de la ”Bravo, ai stil! 2021”, iar jurații competiției de stil își pun bazele în carisma și atitudinea ei plină de îndrăznelă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: