Redactia.ro
Home » Monden » Cine este noul iubit al Anei Bogdan. Jucătoarea de tenis s-a despărțit de Norris Măgeanu în urmă cu două luni

Cine este noul iubit al Anei Bogdan. Jucătoarea de tenis s-a despărțit de Norris Măgeanu în urmă cu două luni

GALERIE FOTO (4) ana bogdan iubit, Simone Tempestini, Norris Măgeanu

Jucătoarea de tenis, Ana Bogdan se pare că are un nou iubit celebru. În urmă cu aproape două luni sportiva anunța că s-a despărțit de logodnicul său, Norris Măgeanu.

În urmă cu câteva zile, potrivit click.ro se pare că Ana Bogdan (92 WTA) ar fi fost văzută în compania unui pilot de raliuri. Este vorba despre italianul, Simone Tempestini. Cei doi se cunosc de mai multă vreme. Frumoasa jucătoare de tenis a fost chiar copilotul lui Simone, la Raliul Bucureștiului. Italianul este fiul celebrului pilot Mario Tempestini, care concurează pentru România de ani buni. Tânărul de 26 de ani are în palmares 3 titluri naționale. În 2016 a fost campion mondial de juniori la raliuri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Back in a rally car finally😇 #i20r5 #hmsgofficial #rally #car #supercars #napocarallyacademy #alpiorientali #romania in #wrc

O postare distribuită de Simone Tempestini (@simonetempestini) pe

Motivul despărțirii dintre Ana Bogdan și Norris Măgeanu

În urmă cu aproape două luni toată lumea a fost surprinsă când s-a aflat despre ruptura dintre jucătoarea de tenis și președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. Cei doi fuseseră logodiți trei ani și păreau să aibă o relație perfectă. Norris Măgeanu i-a fost mereu aproape logodnicei sale. Nu a lipsit niciodată de la turneele la care Ana participa.
”Am stat trei ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri. Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate”, a declarat după despărțire Măgeanu, pentru GSP.ro.

Norris Măgeanu a avut relații cu mai multe femei celebre

Norris Măgeanu este bine cunoscut în lumea mondenă. În trecut s-a iubit cu o cunoscută prezentatoare, Corina Dănilă. Cei doi au împreună și o fetiță, Rianna. După o relaţie de şase ani, în anul 2009 s-au despărţit.
A urmat Mădălina Nicolescu, fiica cea mare a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. Iubirea dintre cei doi a durat un an. În 2013, a început o relație cu sora manechinului Catrinel Menghia, Lorena. Fosta atletă a renunțat atunci la viața din America pentru a putea fi alături de iubitul său. În 2016, Lorena și Norris s-au despărțit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: