Redactia.ro
Home » Sport » Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit! Erau logodiți de trei ani

Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit! Erau logodiți de trei ani

Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit

Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit, după o logodnă care a durat aproape trei ani. Se pare că ruptura ar fi avut loc în luna martie, potrivit Click. Pilotul de raliuri a avut relații cu mai multe femei celebre, cea mai cunoscută fiind Corina Dănilă. Cei doi au împreună o fată.

Motivul despărțirii nu se cunoaște foarte clar. Ceea ce a dat de gândit a fost faptul că jucătoarea de tenis a șters de pe contul de socializare toate pozele cu fostul iubit, care este președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. În plus, Ana Bogdan (loc 92 WTA) nu mai poartă inelul de logodnă pe care timp de trei ani nu l-a dat jos de pe deget nici măcar la antrenamente. Norris Măgeanu și-a actualizat și el statusul pe rețelele de socializare unde a scris „singur”.

„Îţi mulţumesc pentru că îmi aduci zâmbetul pe faţă şi pentru că îmi umpli inima cu bucurie. Îmi mulţumesc pentru că îţi pasă! Îţi mulţumesc pentru că eşti cel mai bun prieten al meu, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soţ”, declara sportiva în urmă cu trei ani.

Ana Bogdan și Norris Măgeanu s-au despărțit!

Norris Măgeanu i-a fost mereu aproape logodnicei sale. Nu a lipsit niciodată de la meciurile de tenis pe care aceasta le-a jucat. Înaintea de a avea o relație cu Ana Bogdan, pilotul de raliuri era destul de cunoscut în lumea mondenă. S-a iubit cu o cunoscută este prezentatoare, Corina Dănilă. Cei doi au împreună și o fetiță, Rianna. După o relaţie de şase ani, în anul 2009 cei doi s-au despărţit.
A urmat Mădălina Nicolescu, fiica cea mare a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. Iubirea dintre cei doi a durat un an. În 2013, a început o relație cu sora manechinului Catrinel Menghia, Lorena. Fosta atletă a renunțat atunci la viața din America pentru a putea fi alături de iubitul său. În 2016, Lorena și Norris s-au despărțit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: