Redactia.ro
Home » Monden » Cine este noul iubit al Deei Maxer și cu ce se ocupă. Nu este putred de bogat așa cum s-a vehiculat

Cine este noul iubit al Deei Maxer și cu ce se ocupă. Nu este putred de bogat așa cum s-a vehiculat

deea maxer

După despărțirea de Dinu Maxer (41 de ani), Deea (33 de ani) și-a găsit fericirea alături de Robert Drilea (30 de ani), iar cei doi sunt extrem de împliniți. Cu toate că își arată deschis relația pe platformele de socializare, puțini sunt cei care cunosc domeniul în care activează Robert. Iată cine este tânărul care a reușit să o cucerească iremediabil pe Deea!

Cine este noul iubit al Deei Maxer

După 18 ani de relație, Deea și Dinu Maxer au încheiat căsătoria prin divorț, iar Deea și-a găsit un nou iubit. Recent, a avut curajul să-și prezinte oficial noul partener de viață pe rețelele de socializare. Dar cine este Robert Drilea?

Au circulat zvonuri conform cărora noul partener al Deei Maxer ar fi un medic estetician extrem de bogat, însă se pare că aceste informații sunt complet greșite. Contrar acestor presupuneri, tânărul nu este un om bogat și are o meserie complet diferită față de ce se zvonea în mediul online.

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat. Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, au declarat pentru Click! surse apropiate din anturajul noului cuplu.

La cine au rămas copiii cuplului Maxer

Deea Maxer trăiește în prezent o fericire intensă în cadrul noii sale relații și beneficiază de sprijinul necondiționat al părinților săi, care sunt încântați că fiica lor este din nou fericită alături de un bărbat.

După 18 ani de relație, inclusiv 14 ani de căsnicie, Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze. Cu toate acestea, în interesul copiilor, cei doi încă locuiesc în același bloc, dar la etaje diferite. După finalizarea procesului de divorț în fața notarului, băiatul a rămas sub custodia tatălui, iar fetița se află în grija vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: