Redactia.ro
Home » Știri » Cine este pensionarul care a câștigat premiul de 2,38 de milioane de euro la Joker. Ce a transmis bărbatul pentru toți jucătorii la Loto

Cine este pensionarul care a câștigat premiul de 2,38 de milioane de euro la Joker. Ce a transmis bărbatul pentru toți jucătorii la Loto

Foto: Shutterstock

Un pensionar din Giurgiu a câștigat un premiu impresionant de 2,38 de milioane de euro la extragerea Joker din 15 septembrie și, recent, și-a ridicat câștigul de la Loteria Română. După aproape 50 de ani de participare constantă la jocurile Loto, norocul i-a surâs, iar câștigătorul a dorit să transmită un mesaj de încurajare tuturor celor care joacă la loto, subliniind importanța perseverenței.

Cine este pensionarul care a câștigat premiul de 2,38 de milioane de euro la Joker

Pensionarul, care a preferat să rămână anonim, a jucat la Loto de-a lungul a aproape jumătate de secol. Deși a câștigat suma impresionantă de 11.845.622,10 lei (aproximativ 2,38 milioane de euro) la categoria I, el spune că nu a urmat o strategie specială și nici nu a ales numere cu semnificație personală. „

„Joc de aproape 50 de ani. Am avut încredere în Loteria Română, am jucat și am câștigat. Aveți încredere și jucați în continuare!”, a fost mesajul său pentru cei care își încearcă norocul, potrivit unui comunicat emis de Loteria Română.

Câștigătorul este un exemplu al celor care își mențin speranța și perseverează, chiar și după decenii în care nu au reușit să câștige marele premiu. El a declarat că, de-a lungul anilor, a participat la toate jocurile organizate de Loteria Română, însă jocul său preferat a fost mereu Jokerul.

Interesant este faptul că bărbatul nu a jucat cu aceleași numere de fiecare dată. Spre deosebire de alți jucători care aleg să folosească aceleași combinații la fiecare extragere, el a preferat să varieze numerele la fiecare bilet. De asemenea, numerele pe care le-a ales nu au avut o semnificație specială, ci au fost selectate aleatoriu. Acest lucru subliniază faptul că nu există o rețetă garantată pentru succes la jocurile loto, iar câștigul depinde, în mare parte, de noroc.

La extragerea din 15 septembrie, pensionarul din Giurgiu a jucat doar două variante simple la agenția loto din localitate. În ziua extragerii, după ce și-a verificat biletul, a realizat că este marele câștigător. Emoțiile momentului au fost cu siguranță copleșitoare, însă el a ales să nu-și facă publică identitatea, preferând să păstreze discreția.

Un mesaj de încurajare pentru toți jucătorii

După câștig, pensionarul și-a exprimat recunoștința și a încurajat și alți jucători să continue să își încerce norocul. Mesajul său pentru toți românii care joacă la loto a fost unul simplu, dar plin de încredere: „Aveți încredere și jucați în continuare!”. Acest îndemn vine din partea unei persoane care a jucat timp de 50 de ani și a reușit, în cele din urmă, să câștige unul dintre cele mai mari premii din istoria jocului Joker.

Deși câștigul este unul uriaș, bărbatul a declarat că nu are de gând să își schimbe modul de a juca. Va continua să participe la extrageri în același mod, jucând variante simple și fără să pună o semnificație specială asupra numerelor alese. Pentru el, jocul de loto este o activitate constantă și plăcută, nu doar un mod de a încerca să câștige premii mari.

Câștigul său este un exemplu de perseverență și de încredere în jocul de loto. Într-o perioadă în care mulți sunt sceptici cu privire la șansele de câștig la astfel de jocuri, pensionarul din Giurgiu demonstrează că norocul poate surâde oricui, la momentul potrivit.

Cu această sumă semnificativă câștigată, viitorul câștigătorului este cu siguranță asigurat, dar el rămâne fidel pasiunii sale pentru jocurile Loto. Mesajul său către ceilalți jucători este unul de speranță și optimism: nu renunțați, norocul poate veni oricând, chiar și după zeci de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: