Redactia.ro
Home » Știri » Cine este pilotul care a aterizat cu elicopterul într-o benzinărie din Curtea de Argeș? Ce riscă după ce le-a închis telefonul celor de la Autoritatea Aeronautică

Cine este pilotul care a aterizat cu elicopterul într-o benzinărie din Curtea de Argeș? Ce riscă după ce le-a închis telefonul celor de la Autoritatea Aeronautică

Un incident inedit a avut loc recent în Curtea de Argeș, când un elicopter civil a surprins clienții și angajații unei benzinării prin aterizarea sa neașteptată. Ceea ce a adăugat și mai mult suspans situației a fost reacția pilotului, care, în loc să ofere explicații, a decis să închidă telefonul celor de la Autoritatea Aeronautică.

Cine este pilotul care a aterizat cu elicopterul într-o benzinărie din Curtea de Argeș

Inițial, s-a crezut că pilotul este de origine română, însă ulterior s-a descoperit că este de naționalitate germană și că elicopterul este înregistrat în Statele Unite ale Americii, aparținând acestuia. Acest detaliu a stârnit și mai multe întrebări, iar presiunea asupra pilotului și a incidentului a crescut.

Ce riscă după ce le-a închis telefonul celor de la Autoritatea Aeronautică

Pilotul a justificat aterizarea la benzinărie prin necesitatea de a alimenta aeronava. Însă atunci când reprezentanții Autorității Aeronautice au încercat să stabilească mai multe detalii sau să clarifice situația, pilotul a refuzat dialogul invocând o presupusă lipsă de cunoaștere a limbii engleze și a închis pur și simplu telefonul.

Această reacție a stârnit mai multe semne de întrebare și a declanșat o investigație oficială. Autoritățile vor să stabilească dacă aterizarea a fost autorizată sau nu, iar în cazul în care s-ar constata că s-au încălcat protocoalele, pilotul ar putea fi sancționat grav, inclusiv cu pierderea licenței de zbor, potrivit Antena3 CNN.

Incidentul ridică întrebări nu doar cu privire la siguranța aeriană și regulile de zbor, ci și cu privire la transparența și comunicarea în cadrul autorităților aeronautice. Refuzul pilotului de a coopera și de a furniza informații necesare în acest caz ar putea sugera o posibilă încercare de a ascunde ceva sau de a evita responsabilitatea.

Între timp, publicul și autoritățile așteaptă rezultatele investigației pentru a clarifica întregul incident și pentru a asigura că astfel de situații nu se vor repeta în viitor.

 

@bigi.bas #CapCut #helicopter #curteadearges #refuel ♬ Helikopter – Fazlija

@bigi.bas Ca răspuns pentru @phoenix.a.l.a #madeinromania #helicopter #elicopter ♬ original sound – MrRhythms.com

 

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: