Redactia.ro
Home » Monden » Cine este presupusa amantă a lui Dorian Popa. A fost acuzată că i-a stricat casa artistului, dar acum a făcut primele declarații: ”Sunt beleaua!”

Cine este presupusa amantă a lui Dorian Popa. A fost acuzată că i-a stricat casa artistului, dar acum a făcut primele declarații: ”Sunt beleaua!”

Dorian Popa si Babs

Dorian Popa, cunoscutul cântăreț și influencer din România, a șocat pe toată lumea cu anunțul despărțirii de Claudia Iosif, partenera sa de viață de 11 ani. Despărțirea, care părea inițial amiabilă, a căpătat noi dimensiuni după ce artistul a recunoscut că a avut abateri de la fidelitate în cadrul relației. Acum, în centrul speculațiilor se află una dintre dansatoarele sale, Bianca, acuzată că ar fi motivul despărțirii.

Despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif a venit ca o surpriză pentru toți, mai ales că mulți se așteptau ca cei doi să facă în curând pasul următor în relația lor. Inițial, ambii parteneri au declarat că separarea nu a fost provocată de infidelitate. Totuși, în cadrul unui podcast ulterior, Dorian a mărturisit că a comis greșeli în timpul relației, declarație care a deschis poarta speculațiilor și zvonurilor.

Dansatoarea lui Dorian popa, acuzată că i-a spart casa influencerului

În urma mărturisirilor lui Dorian Popa, atenția publicului s-a îndreptat rapid spre Bianca, dansatoarea artistului, acuzată că ar fi intervenit în relația acestuia. Presiunea mediului online a crescut, iar zvonurile despre o presupusă aventură au început să circule cu rapiditate.

În fața acestor acuzații, Bianca a decis să vorbească deschis despre natura relației sale cu Dorian. Ea a negat ferm orice implicare romantică, subliniind că legătura dintre ei a fost întotdeauna strict profesională și că speculațiile sunt neîntemeiate.

„Normal că nu răspund la aberații de genul ăsta, dar insiști… Când o să vă intre în cap că o relație profesională rămâne o relație strict profesională? Atât eu, cât și Cori, lucrăm cu Dorian de mai mult de opt ani, în ce filme sunteți? Vă place bârfa mai rău decât ciocolata! Eu n-am fost și nu o să fiu niciodată «beleaua» din viața nimănui, îmi ajunge ca sunt beleaua din viața mea”, a spus Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa.

Dorian Popa a recunoscut că a călcat strâmb

În ciuda scandalului, Dorian Popa pare să rămână concentrat pe cariera sa, încercând să păstreze o imagine profesională în fața fanilor. Cu toate acestea, admisiunea sa că „a greșit” în relația cu Claudia Iosif a adus un nou val de atenție asupra vieții sale personale, ceea ce poate avea repercusiuni asupra imaginii sale publice.

„Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta. Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că, deși, atunci când o relație se termină, este, așa, ca o furtună. Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă”, a dezvăluit Dorian Popa, în cadrul unui podcast.

Reacția publicului față de aceste dezvăluiri a fost mixtă. Pe de o parte, fanii lui Dorian Popa își exprimă susținerea și speranța că artistul va depăși aceste momente dificile. Pe de altă parte, există critici și dezamăgire față de comportamentul său, unii fani simțindu-se trădați de faptele sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: