Redactia.ro
Home » Monden » Cine este primul concurent Survivor 2025. Chiar el a făcut anunțul:”Da, mi-am dat acceptul”

Cine este primul concurent Survivor 2025. Chiar el a făcut anunțul:”Da, mi-am dat acceptul”

Eliminare șoc la Survivor All Stars! Cine pleacă acasă val vârtej din competiție? Nimeni nu se aștepta la el

Știri de ultimă oră când vine vorba despre următoarea ediție a emisiunii Survivor. O veste care a captat atenția fanilor este participarea confirmată a artistului Dinu Maxer. Cu toate că acesta a fost nevoit să-și amâne intrarea pe scena din Republica Dominicană din motive surprinzătoare, el se pregătește intens pentru provocările ce îl așteaptă.

Oportunitate amânată: Participarea la Survivor și implicarea trecutului

Dinu Maxer, cunoscut pentru activitatea sa artistică și pentru divorțul său mediatizat, și-a exprimat acordul de a participa la Survivor România. Cu toate acestea, planurile sale inițiale de a se aventura în jungla Republicii Dominicane au fost amânate din cauza unei decizii surprinzătoare a producătorilor. Aceștia au hotărât ca pentru începutul acestui an, concurenții să fie selectați exclusiv dintre cei care au participat la edițiile anterioare ale emisiunii.

„Da, mi-am dat acordul să particip la Survivor. Dar s-a făcut Survivor All Stars și de aceea s-a amânat. Dar voi fi acolo, cu prima ocazie, la următoarea ediție. Am fost mereu înnebunit să merg, să particip la o astfel de experiență. M-am interesat și știu că e foarte dur. Dar eu sunt foarte competitiv, am demonstrat asta și la Ferma vedetelor. Îmi place să-mi susțin, punctul de vedere, inteligent, cu motivații logice. Nu mă cert însă precum o țață. Dar vom vedea ce se întâmplă.  Întâi să ajung eu acolo”, le-a spus Dinu Maxer celor de la cancan.ro.

Dinu Maxer confirmă că are o nouă iubită, la scurt timp după divorțul de Deea Maxer! Primele declarații ale cântărețului despre noua parteneră: „Ne cunoaștem de...”

Suport din partea iubitei: Magdalena Chihaia și planurile pentru absența lui Dinu

Magdalena Chihaia, actuala iubită a lui Dinu Maxer, a demonstrat un sprijin necondiționat față de decizia artistului de a participa la Survivor. Chiar dacă acest lucru înseamnă că vor fi separați pentru o perioadă, actrița are deja un plan bine pus la punct pentru a face față absenței lui Dinu în Republica Dominicană.

„Mă duc în vizită. Îmi iau bilet de avion. Am și prieteni în Republica Dominicană. Când adoarme toată lumea, mă duc și-l răpesc și-l iau la mine”, a declarat Magdalena pentru sursa citată.

Aspirații și tentative anterioare: Dinu Maxer și drumul către succes

Dinu Maxer nu este străin de lumina reflectoarelor și a avut și alte oportunități de a-și demonstra abilitățile. Artistul a dezvăluit că a avut o tentativă nereușită de a participa la emisiunea „Te cunosc de undeva”, însă fosta sa soție, Deea, a refuzat oferta la acea vreme. Cu toate acestea, Dinu speră că va avea șansa de a urca pe scena acestui cunoscut show de talente și își dorește chiar să facă echipă cu actuala sa iubită.

„Am încercat, dar nu am reușit. M-au chemat și la Te cunosc de undeva. Dar Deea nu a fost de acord. A refuzat, e foarte greu. Ne voiau pereche. Sunt săptămâni întregi în care nu-ți vezi copiii, plus adaptarea vocii la diverse stiluri. Eu am mai încercat după aceea, dar nu aveam jumătatea perfectă muzicală. Acum aș merge cu Magda, ea și cântă, e și actriță”,  a dezvăluit Dinu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: