Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au Talent”, sezonul 13? La doar 7 ani a topit inimile telespectatorilor 

Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au Talent”, sezonul 13? La doar 7 ani a topit inimile telespectatorilor 

Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au Talent”, sezonul 13? La doar 7 ani a topit inimile telespectatorilor 

Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au Talent”, sezonul 13? La doar 7 ani a topit inimile telespectatorilor

Cine este Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au Talent”, sezonul 13

Rareș Prisacariu, este micuțul de doar 7 ani care a cucerit România! Numele acestuia se află pe buzele tuturor după ce a câștigat marele trofeu și premiul în valoare de 120.000 de euro în cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Românii au Talent”.

La doar 7 ani, acest tânăr talentat a reușit să impresioneze publicul și juriul prin pasiunea și talentul său remarcabil. Rareș este în prezent membru în trupa de teatru a Șoriceilor, unde își îndeplinește visul de a deveni un mare actor. Cu toate acestea, performanța sa uluitoare în cadrul competiției a demonstrat că el este mult mai mult decât un simplu actor în devenire, este deja o stea în ascensiune!

Cu o maturitate surprinzătoare pentru vârsta sa, Rareș a reușit să cucerească inimile audienței și să provoace o tăcere adâncă în sală în momentul în care și-a susținut monologul emoționant. Emoțiile și profunzimea interpretării sale au atins corzile sensibile ale tuturor celor prezenți, lăsându-i fără cuvinte și cu lacrimi în ochi.

Rareș a reușit să fascineze membrii juriului încă din audiții

În timpul audițiilor, Rareș a reușit să fascineze membrii juriului, care i-au acordat un Golden Buzz, trimițându-l direct în semifinală. Acest moment a confirmat încă o dată talentul și carisma acestui mic mare artist.

Mihai Bobonete: „Cred că ești un orator cu desăvârșire. Cred că lumea are nevoie de un om ca tine!”

Andi Moisescu: „Nu e o întâmplare că ne-am întâlnit cu tine aici, la Românii au talent”.

Andra: „Ai spus că tu îl iubești pe Dumnezeu. Să știi că și el te iubește!”

Podiumul a fost completat de acrobații ucraineni Olya și Valera, care s-au clasat pe locul al doilea, cu un număr ce i-a ținut pe toți cu sufletul la gură.

Dragoș Bucur: „Habar nu aveți cât sunteți de frumoși! E extraordinar ce ați făcut.”

Iar locul al treilea i-a revenit lui Oleg Spînu.

Andra: „Muzica este în ADN-ul tău. Mă bucur că voi cânta cu tine! Ești extraordinar!”

Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a ajuns la indianul Sandip Brahamin, care – în finală – s-a bazat pe ritmurile tradiționale românești.

Premiul de originalitate

Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a fost acordat indianului Sandip Brahamin, care în finală a reușit să combine ritmurile tradiționale românești într-o prestație remarcabilă. Aceasta a fost o recunoaștere a valorii și diversității talentelor care au strălucit pe scena „Românii au Talent”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: