Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Remus Mincă, zis Nat, care este presupusul instigator al morții lui Emi Pian

Cine este Remus Mincă, zis Nat, care este presupusul instigator al morții lui Emi Pian

Nat

Au trecut zile bune de la moartea lui Emi Pian, iar acum apar noi scenarii despre uciderea acestuia. Fratele liderului clanului Duduianu, Elvis Pian, crede că moartea fratelui său a fost premeditată. La rândul lui, un văr al lui Emi Pian are o altă variantă pentru uciderea acestuia.

Cine este Remus Mincă, despre care se spune că a ordonat moartea lui Emi Pian

Misterul din jurul morții lui Emi Pian se adâncește pe măsură ce zilele trec. Acum, a apărut informația că uciderea lui Emi Pian ar fi fost plănuită cu mult timp înainte de crimă, iar cel care a pus totul cap la cap a fost un alt interlop temut din Capitală. Este vorba despre Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu.

Acesta chiar l-ar fi amenințat cu moartea pe Emi Pian acum câteva luni, iar fratele liderului clanului Duduianu este de părere că Remuns Mincă, zis Nat, este cel care a ordonat crima din Crângași. El spune că Richard Emanuel Gheorghe a fost angajat să îl ucidă.

„Faptul că a fost arestat băiatul acela (n.r. – Emanuel Gheorghe) reprezintă dreptate? Da, să-l aresteze și pe el și pe cei care l-au pus să-l omoare, el a fost pus, vă spun sincer… Crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbită din urmă… «Trebuie să-l executăm pe Emi…» A dat bani la oamenii din lumea lui cu camăta, a făcut pușcărie, pentru asta a plătit”, a explicat Elvis Pian.

Ce s-a petrecut, de fapt, în noaptea în care Emi Pian a murit

La rândul lui, un văr al lui Emi Pian, George Pian, are o altă poveste care explică cum au avut loc lucrurile în noaptea în care Florin Mototolea, cunoscut mai degreabă sub numele de Emi Pian, și-a pierdut viața.

„Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nicio belea de la niciun fel de barbut.

Nu se juca barbut în casa aia (n.r. – din cartierul Giuleşti), se juca poker. N-a fost vorba de nicio sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta. Nu cred că va reacționa absolut nimeni în niciun fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”, a spus vărul lui Emi Pian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: