Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa! Tânăra este presupusa iubită a lui Sișu

Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa! Tânăra este presupusa iubită a lui Sișu

GALERIE FOTO (4) Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa! Tânăra este presupusa iubită a lui Sișu

Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa! La doar 20 de ani se spune că ar fi noua iubită lui Tudor Sișu din „La Familia”.

Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa! Tânăra este presupusa iubită a lui Sișu

Bia Khalifa, pe numele său adevărat Bianca Niculai, a apărut în atenția publicului după ce a participat la emisiune ”iUmor”. Aceasta a surprins juriul cu ținuta ei sumară, formată numai în măști de protecție, iar înainte a fost partenera de viață a lui Dani Mocanu.

Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa! Tânăra este presupusa iubită a lui Sișu

Presupusa iubită a lui Sișu a dezvăluit din ce face bani, Bia Khalifa precizând că îi intră în cont sume importante în fiecare lună. Aceasta nu a ascuns nici faptul că are numai 8 clase, însă asta nu o împiedică să se bucure de venituri generoase. Ea vinde fotografii deocheate pe o platformă cunoscută. Imaginile fac deliciul bărbaților, care au șansa să o vadă pe blondină complet goală pentru o anumită sumă de bani. Adulții au posibilitatea să plătească un abonament lunar, acesta având prețul de 50 de dolari pe lună, potrivit fanatik.ro.

Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa! Tânăra este presupusa iubită a lui Sișu

”Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit Bianca Niculai la iUmor, notează a1.ro.

Ce spune Bia Khalia despre relația cu Sișu

De câteva zile Bia Khalifa este din nou în atenția publică, după ce au apărut mai multe imagini în care apare alături de Sișu din formația „La Familia”, despre care spune că este iubitul ei. Fosta concurentă de la iUmor a dezvăluit că povestea de dragoste este abia la început, dar este una extrem de intensă din multe puncte de vedere. Blondina a avut numai cuvinte de laudă pentru Sișu. Tânăra spune că artistul este cizelat, asumat și calculat.

Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa! Tânăra este presupusa iubită a lui Sișu

„Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât. Totul este roz pentru că abia începe relația. Așa e la început. Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată. Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei ca lucrurile să fie OK. Când se implică în lucruri prea personale, totul se strică. Dacă există limita aia de interzis, atunci totul va fi OK. De la el învăț să fiu femeie, în primul rând. Mă simt iubită, apreciată și importantă. Mă simt bine în preajma lui, mă simt în confortul meu, în zona mea de confort”, a declarat Bia Khalifa pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: